pinterest
Viega wint design Award met in hoogte verstelbaar wc-element

Viega wint design Award met in hoogte verstelbaar wc-element

Het in hoogte verstelbare wc-element Viega Eco Plus heeft de VSK Award in de categorie Design gewonnen. Het eenvoudig te monteren element zorgt ervoor dat het toilet energiezuinig in hoogte kan worden versteld. Waar veel bestaande hoogteverstellingen elektrisch gestuurd zijn en dus een elektrische aansluiting in een vaak vochtige gebruiksomgeving nodig hebben, werkt het wc-element van Viega zonder elektriciteit. Toch volstaat slechts één drukknop voor de volledige bediening.

FotoViega wint design Award met in hoogte verstelbaar wc-element   FotoViega wint design Award met in hoogte verstelbaar wc-element


Fraai, vernuftig en flexibel design

De jury van de VSK Award spreekt van een fraai, vernuftig en flexibel design dat inspeelt op actuele trends en ontwikkelingen. Het in hoogte verstelbare element heeft een volledig vanzelfsprekende bediening: met een druk op de knop verplaatst het toilet zich naar boven of beneden. Het winnende element kan worden gecombineerd met één van de handmatige, contactloze of elektronische Viega bedieningsplaten. Deze platen hebben van innovatieve techniek, die vriendelijk is voor het milieu en voor de natuurlijke hulpbron water. In onderstaand filmpje is de werking te zien (met Duitse presentator)

   


Comfort voor alle gezinsleden

Naast het gebruikscomfort geldt voor de oudere doelgroep dat stijve spieren, pijnlijke heupen en andere lichamelijke beperkingen met het wc-element van Viega minder worden belast. In combinatie met de opklapbare steunleuningen met wc-afstandsbediening worden senioren zo optimaal bediend. Dat comfort geldt uiteraard ook voor alle andere gezinsleden, die nu op hun eigen hoogte gebruik kunnen maken van het toilet. Terecht dus de winnaar van de VSK Award, die onlangs aan Viega werd uitgereikt door juryvoorzitter Ed Nijpels en presentatrice Lauren Verster.

 FotoViega wint design Award met in hoogte verstelbaar wc-element
V.l.n.r. Presentatrice Lauren Verster, Gerben Verweij van Viega en juryvoorzitter Ed Nijpels
 

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen