Een comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega

Een goed ontworpen badkamer is stijlvol, functioneel en moet voor jong en oud comfortabel zijn. Met voldoende bewegingsruimte en een helder interieur heb je een comfortbadkamer voor iedere generatie en leefsituatie. Dit is gemakkelijk te bereiken met de hedendaagse techniek en de grote variëteit in het design van sanitair producten.

Een veilige en comfortabele badkamer

Kies voor eenvoudig te bedienen producten die het leven in de badkamer levenloopbestendig maken. Zorg dat de badkamer vrij is van obstakels en is uitgevoerd met ergonomische producten die zich aan alle leefomstandigheden aanpassen. Door een keuze te maken voor functionele, stijlvolle designproducten wordt de badkamer een wellness-oase. Voorbeelden? Uw Badkamer heeft een top 4 samengesteld met de Viega Visign-producten, die de basis vormen voor veel hedendaagse comfortbadkamers.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en gratis brochures!

Eenvoudig te bedienen producten brengen comfort in de badkamer. Zoals de elektronische badwand-armatuur Multiplex Trio E van Viega, die zich kenmerkt door de geheugenfunctie waarmee drie gebruikers hun favoriete temperatuur en hoeveelheid badwater kunnen instellen. In deze oplossing stroomt het water door een vlakke, in de badrand verwerkte toevoer het bad in. 

Viega badarmatuur

De douche is de opkikker om ’s ochtends fris en wakker te worden. Naarmate de leeftijd vordert, neemt ook het belang van een inloopdouche toe. Zo’n douche is niet alleen optisch ruimtelijker, maar is ook een investering in de toekomst. Een douchegoot moet allereerst voldoende afvoercapaciteit hebben. De douchegoot Advantix Vario van Viega is bovendien opmerkelijk smal en gaat onopvallend in het tegelwerk op.

Inloopdouche Viega

Een bijzondere plaats neemt de wc in. Een technische snufje is het in hoogte verstelbare wc-element Eco Plus van Viega. Ideaal voor jong en oud! Eén druk op de knop is voldoende.

Viega in hoogte verstelbare toilet voor jong en oud   Viega in hoogte verstelbare toilet

Het Eco Plus-wastafel-element van Viega kunnen afzonderlijke wastafels altijd traploos in hoogte worden versteld. Deze is volledig mechanisch: met één druk op de knop en zonder stroom kan de wastafel op ieder moment 20 cm in hoogte worden versteld.

Deze wastafel is in hoogte verstelbaar met één druk op de knop. Ideaal voor de levensloopbestendige badkamer - Viega Eco plus wastafelelement

Met voldoende bewegingsruimte en een helder interieur heb je een comfortbadkamer voor jong en oud. Een inloopdouche en bad zijn een must in een comfortbadkamer. Hiermee wordt de badkamer bruikbaar voor alle generaties. Intelligente oplossingen - zoals hier verwerkt in de badrand - zorgen voor een eenvoudige en kindvriendelijke bediening. Viega Visign omvat  onder meer bedieningsplaten voor wc’s, douchegoten, bad- en vloerafvoeren, wastafelsifons en badarmaturen.

Viega comfortbadkamer met inloopdouche en bad

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen