pinterest
Een comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega

Een comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega

Een goed ontworpen badkamer is stijlvol, functioneel en moet voor jong en oud comfortabel zijn. Met voldoende bewegingsruimte en een helder interieur heb je een comfortbadkamer voor iedere generatie en leefsituatie. Dit is gemakkelijk te bereiken met de hedendaagse techniek en de grote variëteit in het design van sanitair producten.

Een veilige en comfortabele badkamer

Kies voor eenvoudig te bedienen producten die het leven in de badkamer levenloopbestendig maken. Zorg dat de badkamer vrij is van obstakels en is uitgevoerd met ergonomische producten die zich aan alle leefomstandigheden aanpassen. Door een keuze te maken voor functionele, stijlvolle designproducten wordt de badkamer een wellness-oase. Voorbeelden? Uw Badkamer heeft een top 4 samengesteld met de Viega Visign-producten, die de basis vormen voor veel hedendaagse comfortbadkamers.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en gratis brochures!

Eenvoudig te bedienen producten brengen comfort in de badkamer. Zoals de elektronische badwand-armatuur Multiplex Trio E van Viega, die zich kenmerkt door de geheugenfunctie waarmee drie gebruikers hun favoriete temperatuur en hoeveelheid badwater kunnen instellen. In deze oplossing stroomt het water door een vlakke, in de badrand verwerkte toevoer het bad in. 

FotoEen comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega

De douche is de opkikker om ’s ochtends fris en wakker te worden. Naarmate de leeftijd vordert, neemt ook het belang van een inloopdouche toe. Zo’n douche is niet alleen optisch ruimtelijker, maar is ook een investering in de toekomst. Een douchegoot moet allereerst voldoende afvoercapaciteit hebben. De douchegoot Advantix Vario van Viega is bovendien opmerkelijk smal en gaat onopvallend in het tegelwerk op.

FotoEen comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega

Een bijzondere plaats neemt de wc in. Een technische snufje is het in hoogte verstelbare wc-element Eco Plus van Viega. Ideaal voor jong en oud! Eén druk op de knop is voldoende.

FotoEen comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega   FotoEen comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega

Het Eco Plus-wastafel-element van Viega kunnen afzonderlijke wastafels altijd traploos in hoogte worden versteld. Deze is volledig mechanisch: met één druk op de knop en zonder stroom kan de wastafel op ieder moment 20 cm in hoogte worden versteld.

FotoEen comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega

Met voldoende bewegingsruimte en een helder interieur heb je een comfortbadkamer voor jong en oud. Een inloopdouche en bad zijn een must in een comfortbadkamer. Hiermee wordt de badkamer bruikbaar voor alle generaties. Intelligente oplossingen - zoals hier verwerkt in de badrand - zorgen voor een eenvoudige en kindvriendelijke bediening. Viega Visign omvat  onder meer bedieningsplaten voor wc’s, douchegoten, bad- en vloerafvoeren, wastafelsifons en badarmaturen.

FotoEen comfortabele badkamer voor jong en oud met Viega

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen