pinterest
Prijswinnend Advantix afvoer in tegelvorm

Prijswinnend Advantix afvoer in tegelvorm

Onzichtbaar door minimale opbouwhoogte en grote afvoercapaciteit

Het gevoel van vrijheid is een van de waardevolste kenmerken van de inloopdouche. Douchen met veel ruimte, zonder afgeleid te worden door doucheputjes of tegelverhogingen die zorgen dat het water netjes wegstroomt is puur luxe. Viega ontwikkelde hiervoor een badafvoer met een individueel betegelbare inzet in het opzetstuk in de Advantix serie. Eigenlijk wordt het badafvoer optisch mee betegeld met de vloer en wordt deze bijna onzichtbaar. Het heeft een bouwhoogte van maar 5 mm en is hierdoor geschikt voor velerlei soorten tegelwerk, zelfs glasmozaïek kan worden ingelegd.

Bijzonder aan het betegelbare opzetstuk van Viega is het ontbreken van profiel aangezien de opbouwhoogte slechts 5 mm is. Dit maakt het product geschikt voor elk badkamerontwerp en geeft het dat ultieme gevoel van wellness. Dankzij de onbeperkte mogelijkheden om bijvoorbeeld tegels, natuursteen of glasmozaïek  in te leggen, zijn de ontwerpmogelijkheden uiterst veelzijdig. Materialen met een dikte van 5 t/m 30 mm kunnen worden verwerkt. Het opzetstuk zelf kan tot 300 kg worden belast.

FotoPrijswinnend Advantix afvoer in tegelvorm

Grote afvoercapaciteit

De afvoer van het water verloopt via een smalle ronde sleuf die zich tussen de bovenkant van het inzetstuk en de vloerafwerking bevindt. Ondanks de geringe breedte heeft de afvoer een capaciteit tussen 0,4 en 0,5 l/sec. Het betegelbare opzetstuk kan worden gecombineerd met alle afvoer-basisbehuizingen van de Viega Advantix-serie. Net als andere Viega afvoeren kan voor de afdichting van het betegelbare opzetstuk worden gekozen uit een combinatieafdichting of -bij gebruik van een verhogingselement- met conventionele afdichting zoals bitumen- of kunststofstroken.

Uitbreiding programma Visign roosters

Het betegelbare opzetstuk betekent voor Viega een uitbreiding van de veelvuldig met designprijzen bekroonde Visign roosterserie. De nieuwe afvoer maakt deel uit van het bad- en vloerafvoerprogramma Advantix, dat zich kenmerkt door een doordachte modulaire constructie. Hierdoor kunnen, afhankelijk van de toepassingsomgeving, basisbehuizing, afdichtings-varianten, opzetstukken en roosters probleemloos worden gecombineerd.  Niet alleen de uiterste vlakke badafvoeren met een inbouwhoogte van slechts 62 resp. 70 mm of de vloerafvoeren met hoge afvoercapaciteit, maar ook de brandveilige afvoeren en de afvoeren voor balkon en terras vormen met de Visign-roosters een krachtig design- en ontwerpelement.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen