pinterest
Trends in baden

Trends in baden

Baden komen in alle soorten en maten. Ze hoeven niet meer rechthoekig te zijn, niet meer wit, niet meer betegeld en ze mogen vrij in de ruimte staan. Voor de kleine badkamers zijn er genoeg ruimtebesparende oplossingen, zoals een hoekbad of een combinatie van een douche en bad. Voor de ruimere badkamer zijn er legio mogelijkheden. Nog steeds is het vrijstaande bad een grote trend voor de badkamer. Met alle prachtige vormen die baden tegenwoordig meekrijgen, is ‘wegstoppen’ in een hoek er niet meer bij. Ronde baden, ovalen baden of vreemdere vormen zoals een driehoek worden zo het middelpunt van de badkamer.

FotoTrends in badenWavedesign 2.0 bad Blanca | MijnBad
 
FotoTrends in badenBETTEBICOLOUR | Bette
 

Vormen

Om het bad optimaal in het ontwerp te kunnen inpassen zijn er talloze basisvormen, zoals rechthoekig, rond, halfrond, ovaal en zeshoekig. Het voordeel van meerhoekige baden is dat ze heel gemakkelijk in een lastige of afwijkende hoek, tegen de muur of diagonaal tussen twee hoeken zijn te plaatsen. Een vrijstaand meerpersoonsbad is nu eenmaal niet voor elke badkamer weggelegd.

FotoTrends in badenLaufen Palomba Collectie
 
FotoTrends in badenCleopatra WellPool
 

Maten

Houd bij de aanschaf van een bad ook rekening met de diepte van het bad en de bodemmaat, aangezien deze twee elementen bepalen of u volledig onder water zit. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het helemaal niet noodzakelijk een groot bad aan te schaffen om alleen of samen comfortabel te kunnen genieten. Er zijn baden verkrijgbaar in een lengte van 160 cm die door hun diepte en bodemmaat meer ruimte bieden dan een bad van 180 cm. Rechthoekige baden zijn verkrijgbaar tot een lengte van 200 cm en de meest gangbare hoekbaden zijn circa 145 x 145 cm.

FotoTrends in badenQ-Artz maatwerk
FotoTrends in badenBETTECORA combibadkuip 
FotoTrends in badenVilleroy & Boch | Sanidrome

 

Inspiratie en informatie

Voor meer informatie en inspiratie over baden kunt u kijken naar "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.                                                                       

Foto boven: Massagesystemen Wavedesign 2.0 | MijnBad

FotoTrends in baden
 
 

Wavedesign

Geniet verantwoord van water

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen