pinterest
Personaliseer je badkamer met Qisani

Personaliseer je badkamer met Qisani

Je eigen badkamer op maat creëren, wie wil dat nou niet. Qisani denkt met je mee. Dit badkamermerk heeft een enorm uitgebreid assortiment! Zo kun je kiezen uit verschillende materialen, vormen, kasten en wastafels. Het lastigst wordt uiteindelijke de beslissing. Waar ga jij voor?

Badmeubels

FotoPersonaliseer je badkamer met QisaniDe onderkasten van Qisani zijn in zes verschillende houtkleuren verkrijgbaar in elke breedtemaat die je maar wil. Daarnaast zijn ze met van alles te combineren tot een stijl die bij jouw past. Het stalen frame kan om de meubels gemonteerd worden voor een stoerdere look. 

Wastafels

FotoPersonaliseer je badkamer met QisaniVoor de wastafel kun je kiezen uit maar liefst zes modellen die verkrijgbaar zijn in verschillende materialen. Zo is de Spiovente (foto boven) een strakke vierkante bak, waarbij de afvoer helemaal is bedekt.Het water stroomt weg door een smalle opening rondom de afdekplaat. 

Wasbak Discente

FotoPersonaliseer je badkamer met QisaniDeze stijlvolle grijze en aparte wasbak loopt conisch af naar de zijkant. Het water wordt naar de afgedekte afvoer geleid, die is afgewerkt met een kleine vierkante afdekplaat. 

Doppio

FotoPersonaliseer je badkamer met QisaniLet even op de kraan bij deze Doppio wasbak. Dat is hoe Pisani alles perfect op elkaar afstemt. De afvoer is zichtbaar en afgewerkt met een plug die dezelfde kleur heeft als de kraan. Dit model is alleen beschikbaar met één wasbak. 

Waskommen

FotoPersonaliseer je badkamer met QisaniHotelluxe, dat is vaak onze inspiratiebron. Terug van een stedentrip of lange vakantie in een hotel en we willen dit heerlijke gevoel ook thuis creëeren. Qisani heeft prachtig luxe producten in het assortiment waar je de luxe die je ervaart in een hotel naar je eigen badkamer kunt halen. Ontdek bij Dekker de mogelijkheden van een waskom op maat in combinatie met een maatwerk wastafel. En mix & match voor de ideale combinatie.

Handige wastafel wijzer

Hoe komt je tot de ideale wastafel? Neem je het wastafelblad als uitgangspunt? Of het meubel? Of de kleur? Wat kun je combineren, en wat niet? Volg het stappenplan in de handige wastafel wijzer.Dit is gegarandeerd een goede hulp in jouw zoektocht naar de ideale wastafel

Voor meer badkamer inspiratie download hier het Dekker inspiratiemagazine

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen