pinterest
Frameworks: uniek badkamermeubel om zelf samen te stellen

Frameworks: uniek badkamermeubel om zelf samen te stellen

Ben je op zoek naar een uniek en zelf samengesteld badkamermeubel? Nieuw voor de badkamer is Frameworks van Dekker Zevenhuizen. Dit frame maakt de badkamer stoer en elegant tegelijk. De keuze in frames, badmeubels én wastafels is groot. De mogelijkheden voor een individueel ontwerp zijn dus eindeloos!

Stalen frame om badmeubel heen

FotoFrameworks: uniek badkamermeubel om zelf samen te stellen

Het zwarte stalen frame, dat ‘zwevend’ wordt opgehangen, valt precies om je badmeubel(s) heen. Bovenop komt een op maat gemaakte wastafel in kleur en in een materiaal naar keuze. Zo kom je tot één harmonieus geheel in de badkamer, dat bovendien 100% jouw stijl is.

Het frame: solide en stoer

FotoFrameworks: uniek badkamermeubel om zelf samen te stellen

Het solide zwarte frame van 3 cm gecoat staal is leverbaar in drie breedte maten: (buitenmaat) 96, 126 en 156 cm. In kleinste frame past een badmeubel van 90 cm, voor het middelste model zijn er badmeubels van 120 cm. Het grootste frame is geschikt voor twee badmeubels van 75 cm.

Het badmeubel geeft het frame een eigen uitstraling

De Qisani badkamermeubelen zijn als het ware gemáákt voor Frameworks. Kies je voor de stoere urban-stijl met het massief eiken meubel Celio (bekijk de mogelijkheden van dit badmeubel hier), of ga liever voor een andere look. Dan zijn er de meubels Trentino en Celio

FotoFrameworks: uniek badkamermeubel om zelf samen te stellen

Iedere combinatie met een luxe badmeubel geeft Frameworks een eigen uitstraling. De bovenkant van het kastje kan afgewerkt worden met een dun blad dat uiteraard ook precies op maat wordt gemaakt. Kies voor het mooiste resultaat hetzelfde materiaal als de wastafel.

De wastafel: volledig op maat gemaakt

De maatwerk wastafel kan worden gemaakt van steen (bijvoorbeeld composietsteen of keramiek) of Corian®; alle zijn even gemakkelijk in het onderhoud. Het palet omvat in totaal meer dan honderd kleuren!

Ook de indeling van de wastafel is aan jou. Je kan kiezen voor één of twee wasbakken of bijvoorbeeld opbouwkommen. Wil je één of twee kranen? Combineer! Natuurlijk kan je bij Dekker het plaatje compleet maken met een bijpassende kolomkast en/of spiegel, kranen en/of verlichting. En ook daarin heb je ook alle vrijheid …

Meer informatie? Download hier het digitale badkamer magazine en bekijk de mogelijkheden en trends. Kijk op de website van Dekker Zevenhuizen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen