pinterest
Zo wordt de vloer razendsnel warm

Zo wordt de vloer razendsnel warm

Wie de badkamer gaat renoveren of kiest voor een nieuwe badkamer, maakt steeds vaker gebruik van een elektrische vloerverwarming. Deze manier van verwarmen is praktisch, omdat de badkamer maar op een paar momenten per dag gebruikt wordt. En het is duurzaam, want het verwarmingssysteem van MAGNUM reageert snel, verwarmt de ruimte niet onnodig en is op afstand te bedienen. 

Slimme thermostaat

FotoZo wordt de vloer razendsnel warm 

De nieuwe MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat is ontworpen om snel te reageren op een aanpassing, zoals de vloer verwarmen. Deze WiFi thermostaat is te bedienen via het ingebouwde touchscreen en kan worden bediend via een smartphone of tablet. Zo kun je eenvoudig de temperatuur van je vloer hoger of lager zetten en kun je gemakkelijk zien hoe warm je vloerverwarming nu staat. 

Energiebesparing 

FotoZo wordt de vloer razendsnel warm

Als je eenmaal hebt aangegeven wanneer de vloer warm moet zijn, berekent de thermostaat zelf de opwarmtijd. Slim als ie is, leert hij middels de intelligente functie wat de ideale opwarmtijd is en past daar automatisch zijn programma op aan. Om een voorbeeldje te geven, stel je wilt de vloerwarming 's ochtends om zeven uur op 23 graden hebben, dan geef je dat aan en de thermostaat doet de rest. Verandert er plotseling iets in het binnenklimaat zoals een open raam, dan schakelt de thermostaat automatisch uit bij een sterke daling van de temperatuur.

Installatie binnen drie minuten

FotoZo wordt de vloer razendsnel warm

Laat de thermostaat vooral programmeren door een installateur van MAGNUM, dan is het namelijk zo gebeurd. Het eenvoudige opstartmenu zorgt ervoor dat de thermostaat binnen drie minuten klaar is voor het eerste gebruik. De ‘slow start’ functie in het begin is belangrijk, deze zorgt ervoor dat de vloer in 20 dagen langzaam opgewarmd wordt om zo eventuele scheurvorming te voorkomen die kan optreden als de temperatuur te snel stijgt bij een nog niet volledig uitgeharde vloer.

Wil je meer weten over deze razensnelle elektrische vloerverwarming? Download hier dan alvast het vloerverwarmings magazine. Op de website van Magnum vind je alle informatie. 

Magnum Heating

Thuis is waar de warmte is.

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen