Douche en bad met Kinedo DUO

Nieuwe trend in het badkamer assortiment van Kinedo is DUO. Met deze unieke douche/bad combinatie kun je veel ruimte in de badkamer besparen. Dit slimme 2-in-1 concept is een unieke combinatie van een verfrissende douche én een comfortabel ligbad in één.

Slimme bad/douche combinatie

Slimme oplossing voor de badkamer: Kinedo Duo douche/bad combinatie. Ontvang nu een ICI Paris XL giftcard twv 50 euro bij aanschaf van DUO

Douchen, baden of douchen én baden: alles is mogelijk met de vernieuwde douche/bad combinatie Duo. Zelfs in een kleine badkamer. Duo is een toegankelijke douche en een comfortabel bad ineen. Een slimme en ruimtebesparende 2-in-1 oplossing, die dankzij de dubbele functie bijna in iedere badkamer past.

DUO is een ruime douche én comfortabel ligbad inéén en is geschikt voor elke badkamer #bad #douche #baddouche #badkamer #kinedo #duo

Je kunt genieten van een verfrissende douche en wanneer je behoefte hebt aan een heerlijk bad, dan sluit je de geïntegreerde glazen deur, je laat het bad vollopen en genieten maar. Duo is zeer praktisch en dankzij de bijna drempelloze instap kun je veilig douchen & baden. Bekijk hieronder de werking! 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen