pinterest
Badkamertrends

Badkamertrends

Dit jaar zien we opnieuw mooie badkamer trends die we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Heb jij plannen voor een nieuwe badkamer? In dit artikel geven we je badkamer inspiratie!

FotoBadkamertrends

Qisani - Dekker zevenhuizen

De badkamer is tegenwoordig niet alleen functioneel, maar de plek waar het helemaal gaat om jouw welzijn: jouw luxe ‘wellness’. Dat kan ook haast niet anders na een lange periode waarin de wereld al op z’n kop staat. Waarschijnlijk is voor jou thuiswerken ook de norm en daarbij ontwikkelt zich het gevoel dat je je huis eens grondig onder handen moet nemen. Door al dat thuiswerken kijk je namelijk elke dag tegen de ‘oneffenheden’ in je huis aan. Van de woonkamer tot aan de keuken en van de tuin tot aan de slaapkamer en badkamer; heel Nederland is aan het klussen geslagen.

Sterker nog, het lijkt erop dat we aan de vooravond staan van een grondige badkamer 'revival'. We hebben meer dan ooit behoefte aan gezonde wellness én persoonlijk welzijn. Je begrijpt het al: het ontwerpen van een luxe badkamer vraagt nieuwe inzichten. We zetten de trends op een rij.

1. Badkamertrend Rural Chic

FotoBadkamertrends

Praktisch gemak en ultiem comfort gaan hand-in-hand met een luxe effect. Marmer in de badkamer is echt de trend van het moment en het mooie is: het is voor iedereen bereikbaar. Want marmer hoeft helemaal niet perse 'marmer' te zijn. Een wastafelblad van keramische platen met een marmeren adering steelt de show in jouw chique badkamer. De Look and Feel bij deze trend is stoer, chique en handgemaakt, waarbij verrassende materialen de show stelen. Er wordt veel gebruik gemaakt van buitenmaterialen zoals onbewerkt hout, steen, marmer en staal. Echte eyecatchers. En het mooie is, je kan het badkamermeubel bij deze look helemaal zelf samenstellen.

FotoBadkamertrends

Qisani badkamermeubel - Dekker Zevenhuizen

2. Badkamertrend Natuurlijke elementen

Ook in de badkamer geven planten een gevoel van rust. In combinatie met natuurlijke materialen versterken ze het contact met de natuur zonder dat het heel zweverig wordt. Kies bijvoorbeeld voor een houten plank als natuurlijk element, waar je meteen jouw prachtige groenen plant op kwijt kunt. 

Daarnaast is het nu bijna standaard om op elke wand een ander materiaal te plaatsen. Je zult ontdekken dat jouw badkamer minder monotoon aanvoelt. Natuurlijk is alles nog wel functioneel maar het gevoel van ‘thuis in de badkamer’ overheerst. Een plek om jezelf klaar te maken voor de dag of juist de ontspanning te vinden na de stress van alles éérder op de dag. Kortom: je voelt je thuis in jouw badkamer. 

3. Badkamertrend Soft stream

FotoBadkamertrends

Welzijn en geluk hangen voor een groot deel af van hoe je woont en daarbij is de beleving van een rustgevende sfeer in je interieur - en dus ook je badkamer - essentieel. Bij de trend Soft Stream gaat het om meer zachte, iriserende accentkleuren. De badkamer is organisch ingericht met meer vloeiende lijnen en een mix van luxe materialen en hotel-achtige badkamer accessoires. Je gaat voor functioneel én sfeer, want er wordt een optimale balans gecreëerd tussen alles wat je nodig hebt én een ultieme sfeerbeleving in de badkamer.  

FotoBadkamertrends

Badkamertrend Ronde vormen

Ronde vormen geven ook dit jaar de badkamer een zachte en stijlvolle uitstraling en vormen een speels contrast met de strakke lijnen van badkamermeubels. Je kan kiezen voor een grote ronde spiegel, maar je kan ook een ronde wastafel of een mooi rond vrijstaand bad toepassen in jouw luxe badkamer. Opvallend zijn de mooie innovaties waarmee de spiegels worden uitgerust: ledverlichting, spiegelverwarming, vergrotende spiegeltjes en een aansluiting voor je smartphone. Over hotel-luxe gesproken! 

Tot slot… De badkamer heeft zich in ‘no time’ ontwikkeld tot een ware relaxruimte. Welke materiaalkeuze je ook maakt, of welke kleur je het liefst wil toepassen in jouw luxe badkamer, en welke afmetingen uiteindelijk gewenst zijn: Mix & Match is altijd de basis. De mogelijkheden bij het merk Qisani van Dekker Zevenhuizen zijn vrijwel onbeperkt en geven je de mogelijkheid om jouw badkamer een ware Personal Touch touch geven. Qisani biedt wastafels en badkamermeubels op maat met bijpassende spiegels, planchetten, regalen en kolomkasten. 

Op zoek naar meer inspiratie? Download hier het gratis badkamer magazine met inspiratie, trends en alles over maatwerk. Kijk op de website van Dekker Zevenhuizen voor meer informatie of vind hier een showroom bij jou in de buurt.

FotoBadkamertrends

Wastafelblad - TopLaminaat Statue Black van Dekker Zevenhuizen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen