Botanische badkamertrend 2020

Botanische badkamertrend 2020

Het groen van planten is dé trend, ook in de badkamer! Planten en groene kleuren zorgen voor een rustgevende en ontspannen sfeer en dat is precies wat je wilt in deze ruimte. We geven je tips om jouw badkamer om te toveren tot een botanisch wellness paradijsje.

Badkamertrend: de botanische badkamer #mijnbad #badkamer #badkamertrend #2020

Beeld: MijnBad

Planten in de badkamer

Voor een botanische stijl in je badkamer kies je natuurlijk voor groene planten. En maak daar meteen maar veel planten van. De groene bladeren doen veel goeds voor de luchtvochtigheid. Perfect voor de badkamer is bijvoorbeeld de Aloë Vera plant. Deze plant kan door zijn vlezige bladeren een lange tijd zonder water. De ideale plant dus die zeker tegen een stootje kan! Daarnaast kun je kiezen voor een groene varen. Deze plant houdt van vocht en warmte; een ideale toevoeging voor jouw groene wellness paradijs.

Badkamertrend: de botanische badkamer #mijnbad #badkamer #dekkerzevenhuizen #badkamertrend #2020

Beeld: Dekker Zevenhuizen

Natuurlijke elementen

Natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen geven de badkamer ook een groene en rustgevende uitstraling. Houten badkamermeubels, rieten manden, tegels met de looks van natuursteen en houten accessoires brengen de natuur in de ruimte. En zachte handdoeken in natuurlijke kleuren mogen ook gezien worden!

Groene tegels

Met wandtegels bepaal jij de sfeer in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een mooie groene tegel op de muur van je badkamer. Je kunt zowel kiezen uit kleine als uit grote tegels om deze groene sfeer in je badkamer te creëren. Je zal zien dat groene tegels zorgen voor een frisse uitstraling in een badkamer waarin je helemaal tot rust komt.

Wil je meer weten over de verschillende badkamerstijlen? Bezoek eens de showroom van een MijnBad badkamerspecialist bij jou in de buurt voor inspiratie of vraag hier  informatie aan

Brochure over Botanische badkamertrend 2020 aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP