Accessoires maken de badkamer compleet

Accessoires maken de badkamer compleet

Een badkamer moet natuurlijk functioneel zijn, maar het is ook een ruimte waar we in alle rust en comfort de dag willen beginnen en eindigen. Het is de meest persoonlijke ruimte in huis is. Een vertrouwde ruimte, die past bij je dagelijkse routines. Juist de details verdienen daarom de aandacht.

Kies je voor nieuwe badkamer accessoires, dan zorg je meteen voor een andere sfeer. Spiegels, handoekhaakjes, doucherekjes, zeepdispensers én onzichtbare oplossingen maken het totaalplaatje. Zachte handdoeken in een nieuwe kleur en een mooie plant zijn de final touch. In dit artikel geven we je inspiratie!

Handdoekrek badkamer in verschillende modellen. Sealskin Carre #sealskin #badkamer #handdoekrek #handdoekrekje

Handdoekrek Carré - Sealskin

Alles uit één serie

Goedgekozen accessoires geven net dat beetje extra. Vooral persoonlijke stijlaccenten zorgen voor de finishing touch. Zowel de trendy als de meer traditionele accessoires zijn strak, hebben mooie kleuren en zijn functioneler dan ooit. Materialen als chroom, glas en natuursteen overheersen. Kleuren zoals zwart en een 'touch of gold' behoren tot de laatste trends.

Doucherekjes uit de serie 2-store van Tiger #douche #badkamer #doucherek #tiger #accessoires #badkamertrends

Doucherekjes 2-store - Tiger 

De meeste merken brengen tegenwoordig series op de markt die tientallen items omvatten. De verschillende onderdelen van zo’n serie zijn tot in detail op elkaar afgestemd en vormen daardoor altijd een harmonieus geheel en zorgen voor rust in de badkamer. Combineren is dus heel eenvoudig.

De accessoires van het merk Tiger zijn ook nu eens heel eenvoudig en in een mum van tijd te bevestigen zonder dat je hoeft te boren in je mooie tegelwand. Op iedere gladde, harde achtergrond bevestig je hiermee je toiletrolhouder, zeeppomp, doucherek of handdoekhaak en later is het weer heel eenvoudig te verwijderen zonder vlekken of beschadigingen.

Zonder te boren je toiletrolhouder, handdoekhaakjes en andere accessoires op het toilet ophangen met Tigerfix van Tiger #tigerfix #tiger #toilet #accessoires #badkamer

Serie Dock met Tigerfix - Tiger

TigerFix is bestand tegen water en dus toepasbaar in de hele badkamer en het toilet, supersterk en met een draagkracht tot wel 10 kg! Kijk hier welke series kunnen worden opgehangen zonder te boren.

Een compleet plaatje

Welke accessoires een plek moeten krijgen? Dat is voor elke situatie anders. Maar een spiegel(kast) met goede ledverlichting mag in geen enkele badkamer ontbreken; onmisbaar in de badkamer voor het scheren, aanbrengen van make-up of gezichtsverzorging. Met de goede verlichting, zie je geen detail meer over het hoofd.

Badkamerinspiratie: accessoires. Tiger badkamer accessoires, spiegel, spiegelverlichting en badkamermeubel #tiger #badkamer #accessoires #badkamermeubel #spiegel #spiegelverlichting

Spiegelverlichting - Tiger

Een beslagen spiegel kan een dagelijks terugkerende frustratie zijn. Spiegelverwarming is de oplossing. Met een elektrische verwarmingsmat achterop blijft de spiegel condensvrij en kan je je spiegelbeeld meteen zien wanneer je uit de douche stapt! 

Douchedeur met handdoekhouder Hooked van Sealskin #douchedeur #douche #badkamer #badkamerinspiratie #badkameridee

Douchedeur Hooked met handdoekhaakje - Sealskin

Voldoende handdoekhouders en bakjes voor tandenborstels, wattenbollen, zeepjes et cetera zijn uiteraard ook prettig. Volumineus badlinnen, een mooie badmat, fijne slippers en badjassen maken het plaatje compleet.

Zingen onder de douche, TV kijken in bad

Televisie kijken in bad met de waterdichte TV van Aquasound #aquasound #badkamer #televisie

Waterdichte televisie - Aquasound

Meer dan de helft van de Nederlanders zingt regelmatig onder de douche. Door te zingen trainen we onze longen en worden we alert. En daarom horen gadgets zoals muziek of een inbouwtelevisie helemaal in de badkamer van nu. Word wakker je favoriete muziek, kijk je lievelingsfilm in bad en geniet. Je koppelt je smartphone via bluetooth aan het waterdichte systeem, zodat je heerlijk mee kunt zingen onder de douche. Een vrolijk en gezond begin van de dag!

Natuurlijke accessoires

Ook planten zijn ultieme sfeermakers en zorgen voor rust in de badkamer. Ze brengen de ruimte tot leven en zorgen voor een vrolijke noot. Een royale krulvaren doet het prima in het vochtige klimaat van een badkamer. Een bamboeplant, de graslelie en de klimvijg kunnen overigens ook.
Voor planten geldt natuurlijk dat er wel een natuurlijke lichtbron moet zijn, anders kan je beter kiezen voor een nepplant. Voor een compleet wellnessgevoel in de badkamer zet je nog lekkere oosterse hamamproducten, zeepjes of olie in bakjes neer. 

Wil je meer weten over de accessoires in dit artikel en wat nog meer de mogelijkheden zijn? Bezoek dan de website van Tiger of bezoek een verkooppunt in de buurt

Brochure over Accessoires maken de badkamer compleet aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP