Accessoires maken de badkamer kompleet

Accessoires maken de badkamer kompleet

De meeste badkamers zijn functioneel ingericht, maar juist de details verdienen de aandacht en maken de badkamer compleet. Nieuwe accessoires zorgen meteen voor een andere sfeer. Handdoeken in een andere kleur een aparte stoel of planten geven je badkamer een persoonlijke sfeer. Maar ook spiegels, haken, rekjes, zeepdispensers én onzichtbare oplossingen vallen onder de complete afronding.

 Tiger Baya    Histor badkamer

 

Alles uit één serie

Goedgekozen accessoires geven net dat beetje extra. Vooral persoonlijke stijlaccenten zorgen voor de finishing touch. Zowel de trendy als de meer traditionele accessoires zijn ontdaan van tierelantijnen. Materialen als chroom, glas, natuursteen en hout overheersen. De meeste merken brengen tegenwoordig series op de markt die tientallen items omvatten. De individuele onderdelen van zo’n serie zijn tot in detail op elkaar afgestemd en vormen daardoor altijd een harmonieus geheel en zorgen voor rust in de badkamer. Combineren is dus heel eenvoudig.

 Tiger    Tiger

 

Een compleet plaatje

Welke accessoires een plek moeten krijgen? Dat is voor elke situatie anders. Maar een spiegel(kast) zal in geen enkele badkamer ontbreken. Een beslagen spiegel kan een dagelijks terugkerende frustratie zijn. Spiegelverwarming is de oplossing. Middels een elektrische verwarmingsmat achterop blijft de spiegel condensvrij. Goede verlichting is een meerwaarde. Voldoende handdoekhouders en bakjes voor tandenborstels, wattenbollen, zeepjes et cetera zijn uiteraard ook prettig. Volumineus badlinnen, een mooie badmat, fijne slippers en badjassen maken het plaatje compleet.

 Vanita & Casa    ACO Walk-in badmat

 

Zingen onder de douche

Meer dan de helft van de Nederlanders zingt regelmatig onder de douche. Door te zingen trainen we onze longen en worden we alert. En daarom horen gadgets zoals muziek of een inbouwtelevisie helemaal in de badkamer van nu. Wakker worden met het laatste nieuws of uw favoriete soap en luisteren naar muziek in de badkamer is intens genieten. UW favoriete songs kan je opslaan in een waterdichte controller, of u koppelt uw iPhone of Smartphone via bluetooth aan het systeem, zodat u heerlijk mee kunt zingen onder de douche. Een vrolijk en gezond begin van de dag!

Aquasound Led TV    Aquasound radio

 

Natuurlijke accessoires

Ook planten en bloemen zijn ultieme sfeermakers. Ze brengen de ruimte tot leven en zorgen voor een vrolijke noot. Een royale krulvaren bijvoorbeeld gedijt uitstekend in het vochtige klimaat van een badkamer. Een bamboeplant kan overigens ook. Voor planten geldt uiteraard dat er wel een natuurlijke lichtbron moet zijn. Voor een wellnessgevoel in de badkamer zet je eenvoudig oosterse hamamproducten, lekkere zeepjes of olie in bakjes neer.

 Axor    Axor
 Axor

 

Download UW badkamer 2014 in de App Store

Bestel nu eenvoudig het UW badkamer magazine gratis  in de App Store met veel nieuws, informatie en inspiratie voor de badkamer. Bekijk de nieuwste produkten, bezoek de websites van verschillende merken en vraag informatie aan via de gratis brochureservice. En dat allemaal op de Ipad vanuit uw comfortabele stoel!BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP