pinterest
Tiger

Tiger

Badkamerdesign voor iedereen

DE MEEST PERSOONLIJKE RUIMTE IN JE HUIS

Tiger gelooft dat de badkamer en het toilet de meeste persoonlijke ruimtes in huis zijn. Een persoonlijke en vertrouwde ruimte, die past bij je dagelijkse routines. Het is de plek waar je je klaar maakt voor de dag, opfrist om uit te gaan of ontspant na een lange dag. Tiger zorgt voor de juiste sfeer die aansluit bij jouw wensen wensen.

Bij Tiger zijn we gepassioneerd over het inspireren van consumenten om hun perfecte badkamer te creëren. Dit doen we door het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van unieke badkamerproducten. Badkameraccessoires en meubels die niet alleen doordacht ontworpen en gemakkelijk te installeren zijn, maar die ook betaalbaar zijn voor iedereen. 

DE MEEST PERSOONLIJKE RUIMTE IN JE HUIS

SWIPEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK

Maak kennis met onze slimme Swoop wc-borstel: flexibel, hygiënisch én duurzaam. Met deze innovatieve borstelkop reinig je met gemak de moeilijk bereikbare plekken, zelfs onder de rand. Dankzij de vorm en het speciale materiaal met siliconen eigenschappen, blijft er geen viezigheid achter en druppelt hij nauwelijks na als je hem terug in de houder plaatst. Een vernieuwend en verfrissend design dat het verschil maakt. Niet voor niets heeft deze toiletborstel een erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO) ontvangen. Swipen was nog nooit zo leuk: Swoop is dé perfecte match voor jou.

BEZOEK DEALERS

Informatie aanvragen bij Tiger

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen