Safety first: veiligheid in de badkamer

De badkamer moet een veilige plek van ontspanning zijn, voor jong en oud. Veiligheid in deze ruimte is een must!

Toch gebeuren er vaker ongelukken in de badkamer dan je denkt. Gelukkig zijn er een aantal hulpmiddelen die de veiligheid in de badkamer tóch net wat beter maken. Heb jij extra hulp nodig? In dit artikel helpen we je op weg.

Antislipmatten & stickers

Heb jij thuis een inloopdouche op een tegelvloer? Dan kan water in combinatie met shampoo/zeepresten zorgen voor een gladde vloer. Een antislip mat óf zelfklevende stickers voorkomen dat je uitglijdt. Zelfklevende antislip stickers plak je makkelijk in je badkuip, door de textuur van deze strips heb je grip bij het instappen en uitstappen en voorkom je dat je valt.

Antislipmatten zijn vaak gemaakt van rubber en bevatten zuignappen aan de onderkant zodat je deze stevig kunt bevestigen in je douche. De veiligheidsmatten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, er is er dus altijd wel één die perfect in jouw badkamer past!

Wandbeugels & badgrepen


Wandbeugels bieden extra ondersteuning en comfort tijdens het gebruik van het bad of de douche, maar kan ook gemonteerd worden naast het toilet. De ergonomische veiligheidsgrepen van Tiger hebben een maximale belastbaarheid van 150 kg. Ook zijn de wandbeugels getest en goedgekeurd conform de meest recente TÜV richtlijnen. 

Wanneer je slecht ter been bent of net wat extra hulp nodig hebt, zijn wandbeugels en badgrepen ideaal voor in de badkamer, het toilet óf andere plekken in huis. En ja! Dit kan ook gewoon stijlvol, zie jij de wandbeugels al shinen bij jou thuis?

Benieuwd naar de wandbeugels & badgrepen van Tiger? Vraag hier informatie. Bekijk hier meer praktische en stijlvolle accessoires van Tiger

Tiger

Badkamerdesign voor iedereen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen