pinterest
Is uw badkamer al klaar voor de toekomst?

Is uw badkamer al klaar voor de toekomst?

Warmte en gemak, comfort en veiligheid… de badkamer is een ruimte, die het leven aangemaakt maakt. En dat kan! Want er zijn talloze oplossingen om uw badkamer op een stijlvolle en eigentijdse manier levensloopbestendig te maken.

Comfortabel voor jong & oud

Een goed ontworpen badkamer is functioneel, stijlvol en comfortabel voor jong en oud. Dankzij moderne technieken, slimme keuzes en de grote diversiteit in design zijn deze badkamers ook goed te realiseren. Het ultieme voorbeeld? Wat dacht u van deze complete badkamer van Baden+?

FotoIs uw badkamer al klaar voor de toekomst?

Jong of oud: dit is een badkamer waar iedereen zich lekker voelt. Bijvoorbeeld dankzij de inloopdouche. Die maakt de badkamer optisch ruimtelijker, en zorgt natuurlijk ook voor een drempelloze inloop. Dat is ook fijn voor de allerkleinsten.
Bovendien kunt u deze douche al aan de buitenkant aanzetten. Dan is het water al lekker warm wanneer u binnenstapt.

De badkamerarchitect komt bij u thuis

FotoIs uw badkamer al klaar voor de toekomst?

Comfort en veiligheid vragen om een advies op maat. Zeker wanneer u niet alleen nu, maar ook in de toekomst het maximale uit uw badkamer wil halen. Daarom komt de specialist van Baden+ graag de situatie bij u thuis bekijken.

U krijgt een advies dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen, beschikbaar budget en de uitstraling en inrichting van uw woning. Bovendien worden direct alle technische mogelijkheden besproken. Advies op maat dus, of u nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make-over!

FotoIs uw badkamer al klaar voor de toekomst?

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen