Tiger

Badkamerdesign voor iedereen

Swoop® is dé oplossing voor onhygiënische druppelende toiletborstels

Stugge druppelende toiletborstels die niet in elk hoekje schoonmaken. We hebben er allemaal mee te maken. Met als toppunt het onhygiënische restwater in de toiletborstelhouder. Tiger heeft de oplossing! In de vorm van de flexibele Swoop® toiletborstel.

Rubber

Deze nieuwe generatie toiletborstels van Tiger is gemaakt van rubber wat ze flexibel maakt. De vorm is verbeterd wat maakt dat de borstel nu ook op plekken komt die lang onbereikbaar waren. Dankzij het ontwerp en het materiaal van de borstel glijden water en vuil direct van de borstelkop af. Dit zorgt ervoor dat er geen druppels en onhygiënisch restmateriaal in de borstel en de houder achter blijven.

Schoon

Op de Swoop® borstelblijft het vuil niet hangen, maar glijdt direct na het loskomen moeiteloos het toilet in. Dat komt door de goed rubberen borstelharen en de vlakke vorm van de borstel. Ook het water druipt direct van de borstel af, waardoor de toiletvloer en de borstelhouder geen vervuilende druppels opvangen en ook niet nat worden.

Levenslang 

De Swoop® borstel is gemaakt van Thermo Plastic Rubber (TPR), een materiaal dat wordt gevormd als kunststof, maar met de flexibele eigenschappen van rubber. De Swoop® borstel heeft een lange levensduur, omdat het materiaal langer schoon blijft. Alle toiletborstelhouders uit de Tess serie zijn uitgerust met deze nieuwe generatie toiletborstel. Naast een wandhangend en een vloerstaande toiletborstelhouder, heeft Tess ook een houder met een verborgen vak voor je toiletreiniger. Zo heb je alles bij de hand en blijft je toilet altijd schoon en fris.

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen