H&R badmeubelen

Meer dan alleen badmeubelen

5 x badmeubelen met handige lades

De meeste badkamermeubelen zijn wastafel en bergruimte in één. De grote kracht van deze opstelling is dat er ruimte mee wordt bespaard. Lades zijn greeploos of hebben greeplijsten die mooi de brede lijnen van de huidige onderkasten benadrukken. Achter de fronten gaan verschillende opbergoplossingen schuil. Ze beschikken vrijwel allemaal over soepele ladegeleiders en soft close lades die fluisterstil sluiten. Helemaal van deze tijd zijn de 'push to open' systemen en de geïntegreerde led-verlichting.  

1. XXL onderkast Infinity

XXL onderkast Infinity

De serie Infinity XXL van H&R badmeubelen & Sanitair heeft een onderkast van 140 centimeter. Deze extra grote onderkast is een aanvulling op de al succesvolle badmeubel-serie Infinity die eindeloos te combineren is met elkaar. Je kunt kiezen voor een greeploze lade of voor een front met een stoere greep. 

2. Strakke indeling met Thebalux

Thebalux beat lak

Hoe praktisch is een lade als deze! Nooit meer rommelen op zoek naar scheerschuim, lotion of je borstel. Alles heeft zijn eigen plek in dit badmeubel Beat Lak van Thebalux. De fronten zijn verkrijgbaar met opbouwgrepen en ook greeploos. Als front kan gekozen worden voor houtkleuren met een natuurlijke uitstraling. Op de foto de kleur San Remo, met duidelijke nerftekening.

3. Mobiele opbergruimte van Villeroy & Boch

Villeroyenboch vivia collectie

Dit mobiele kastje kan overal naartoe gereden worden in de badkamer. En tegen de muur geplaatst worden wanneer je 'm even niet nodig hebt. De Vivia collectie van Villeroy & Boch bestaat uit allerlei handige oplossingen om zo het comfort en welzijn te vergroten. 

4. Stel je eigen badmeubel samen met Detremmerie  

Detremmerie no limit 50

De badmeubelserie No Limit 50 van Detremmerie heeft als uitgangspunt dat je zelf je meubel kunt samenstellen voor de badkamer. Er is keuze uit ruim 250 types onderbouwkasten. Zo is er de mogelijkheid om de onderkast met draaideuren of met enkele of dubbele lade(s) uit te kiezen, met of zonder handgrepen. De onderkasten zijn voorzien van diverse handdoekhouders en led-verlichting op batterij met bewegingssensor. 

5. Exclusive XL van Primabad

exclusive xl primabad

Het badmeubel uit de Exclusive XL collectie van Primabad is zelf samen te stellen tot je ideale onderkast. De laden zijn zowel greeploos als met grepen verkrijgbaar, waarin ledverlichting kan worden verwerkt. De laden zijn voorzien van zelfsluiting.

Meer voorbeelden van badkamermeubelen vind je hier. 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen