Aangenaam Badkamers

Elzenkade 2
3992 AC HOUTEN

Tel: 030-6331941

http://www.aangenaam-badkamers.nl info@aangenaam-badkamers.nl

Badkamers in Houten.

Aangenaam Badkamers is een nieuwe badkamerwinkel opgericht door David Hoeksema en Gert Veenendaal. Beiden hebben al jarenlange ervaring in de sanitair branche en adviseren u graag.

Wij, van Aangenaam Badkamers in Houten, nemen het hele traject voor u uit handen. Aangenaam Badkamers ontzorgt u van badkamerontwerp tot realisatie. Onze badkamerontwerper maakt indien gewenst een ontwerp op maat. Hierbij houden wij rekening met uw specifieke wensen en budget. Ook denken wij graag met u mee over slimme badkameroplossingen op het gebied van comfort en veiligheid en adviseren wij u graag in merk en productkeuze.

Bij Aangenaam Badkamers in Houten heeft u een zeer ruime keuze uit het assortiment van bekende A-merken, zoals de douchewc's van Geberit, badkamermeubels van Bruynzeel, kranen van Hansgrohe en designradiatoren van Vasco. Daarnaast vindt u bij ons het huismerk van Baden+. Dit is een mooi assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding exclusief voor Baden+ badkamerspecialisten, waar Aangenaam Badkamers er een van is.

De aanschaf van een complete badkamer gaat niet over 1 nacht ijs. Onze adviseurs staan voor u klaar in onze nieuwe showroom, komt u rustig eens langs in Houten en laat u goed informeren en dan realiseren wij voor u uw droombadkamer.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:30 tot 17:00 uur
Woensdag: van 09:30 tot 17:00 uur
Donderdag: van 09:30 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 09:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Afspraak buiten openingstijden is in overleg mogelijk.

Foto's

Merken

Baden+
Bruynzeel
Cleopatra
disegno
Easydrain
Giquadro
Gira
Grohe
Hansgrohe
Hidrobox
HSK Douchecabines
Ideal Standard
Instamat
Keramag
Keuco
Koralle
LoooX
NoCalc
Pelipal
Pressalit
Remeha
Sphinx Tegels
Woodynox