Aangenaam Badkamers

Elzenkade 2
3992 AC HOUTEN

Tel: 030-6331941
Fax:

http://www.aangenaam-badkamers.nl info@aangenaam-badkamers.nl

Badkamers in Houten.

Aangenaam Badkamers is een nieuwe badkamerwinkel opgericht door David Hoeksema en Gert Veenendaal. Beiden hebben al jarenlange ervaring in de sanitair branche en adviseren u graag.

Wij, van Aangenaam Badkamers in Houten, nemen het hele traject voor u uit handen. Aangenaam Badkamers ontzorgt u van badkamerontwerp tot realisatie. Onze badkamerontwerper maakt indien gewenst een ontwerp op maat. Hierbij houden wij rekening met uw specifieke wensen en budget. Ook denken wij graag met u mee over slimme badkameroplossingen op het gebied van comfort en veiligheid en adviseren wij u graag in merk en productkeuze.

Bij Aangenaam Badkamers in Houten heeft u een zeer ruime keuze uit het assortiment van bekende A-merken, zoals de douchewc's van Geberit, badkamermeubels van Bruynzeel, kranen van Hansgrohe en designradiatoren van Vasco. Daarnaast vindt u bij ons het huismerk van Baden+. Dit is een mooi assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding exclusief voor Baden+ badkamerspecialisten, waar Aangenaam Badkamers er een van is.

De aanschaf van een complete badkamer gaat niet over 1 nacht ijs. Onze adviseurs staan voor u klaar in onze nieuwe showroom, komt u rustig eens langs in Houten en laat u goed informeren en dan realiseren wij voor u uw droombadkamer.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:30 tot 17:00 uur
Woensdag: van 09:30 tot 17:00 uur
Donderdag: van 09:30 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 09:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Afspraak buiten openingstijden is in overleg mogelijk.

Foto's

Merken

Bruynzeel
Cleopatra
disegno
Easydrain
Giquadro
Gira
Grohe
Hansgrohe
Hidrobox
Hotbath
HSK Douchecabines
Ideal Standard
Instamat
Keramag
Keuco
Koralle
LoooX
NoCalc
Pressalit
Remeha
Sphinx Tegels
Sunshower
Woodynox