pinterest
Welke klussen je sowieso moet uitbesteden bij het verbouwen van de badkamer

Welke klussen je sowieso moet uitbesteden bij het verbouwen van de badkamer

Een douchewand van glas ziet er niet alleen hartstikke mooi uit, het is ook nog eens heel praktisch. De producten die je bij een partij als Glazz koopt zijn stuk voor stuk van gehard veiligheidsglas gemaakt. Ook wordt de wand helemaal op maat gemaakt zodat hij goed past in jouw badkamer. 

Zelfs als je te maken hebt met een schuine wand of als de wand onder het dak moet komen in de badkamer, zorgt Glazz er bijvoorbeeld voor dat het goed en degelijk wordt geplaatst.

Wat zijn de voordelen van een glazen douchewand?

Een douchewand van glas is mooi. Je kunt je voorstellen dat een glaswand ook heel makkelijk schoonmaken is. Dit kan nog gemakkelijker wanneer je de glaswand laat behandelen met een speciale coating. 

Ook is het een voordeel dat je kan kiezen uit diverse soorten glas. Je kan kiezen uit douchewanden met of zonder zwarte kaders. In de fabriek wordt de douchewand op maat gemaakt. Dit betekent dat je eerst een model uitkiest en die laat maken. Je krijgt de wand in de perfecte maat geleverd. Je geeft aan of er een schuine zijde aan de wand gemaakt moet worden of dat er een hoekuitsparing voor een bad of opstaande rand moet komen. 

Veiligheid gaat voor alles 

Natuurlijk willen we allemaal een mooie nieuwe badkamer maar het moet natuurlijk wel veilig zijn. Een glazen douchewand van gehard veiligheidsglas is een goede keuze. Het glas is vijf keer zo sterk dan gewoon glas en dat zorgt ervoor dat het erg sterk is. Je moet er immers niet aan denken dat er iets zou gebeuren en iemand zich zou bezeren. Alle producten van Glazz zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas.

Douchewand met uitsparing of schuin, alles is mogelijk

Heb je een douchewand op maat nodig voor jouw badkamer, dan heeft Glazz ook een oplossing. Soms is een muur niet helemaal recht en zal je een schuine douchewand nodig hebben. Soms zit de drempel in de weg en moet er een deur in die een uitsparing heeft. 

Het gebeurt vaak dat mensen een douchewand nodig hebben in hun huis en dat zij een schuin dak hebben. Het is dan van belang dat je een goed passende glazen douchewand hebt die alles netjes afsluit. Wil je een douchewand laten installeren in je badkamer die naadloos aansluit op een bad, dan zit je bij Glazz goed. Zij maken het geheel passend.

Afbeelding

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen