pinterest
Hoe kies je een douchecabine?

Hoe kies je een douchecabine?

Ga je verhuizen en is de badkamer aan een complete make-over toe? Of ga je binnenkort een nieuwbouwwoning betrekken en moet je de badkamerindeling nog maken? Mensen hechten veel waarde aan een goed ontworpen badkamer. Niet alleen de indeling, maar ook de juiste verlichting en het sanitair zijn erg belangrijk. Niets is zo verfrissend als een heerlijke ochtenddouche. De beste douchecabine of douchewand kopen speelt dus een belangrijke rol, want ze moeten voor de nodige comfort zorgen en daarnaast bepalen ze voor een groot deel ook de algehele uitstraling van de badkamer. In dit artikel delen we een aantal tips bij het aanschaffen van een douchecabine. Lees snel verder! 

Afbeelding

Welke soorten douchecabines zijn er?

Niet alle douchecabines zijn hetzelfde. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de badkamer, kun je altijd een douchecabine naar je smaak vinden. Kleinere badkamer zijn bijvoorbeeld het meest geschikt voor een douchecabine met (kwart)ronde of halfronde vorm. Deze varianten hebben namelijk een ruimtebesparende vorm en lenen zich dus bij uitstek voor een compacte badkamerruimte. Ook een vijfhoek douchecabine wordt voor een kleine ruimte aangeraden. De welbekende en trendy inloopdouches, maar ook de douchecabines met U-opstelling zijn ideaal voor ruime badkamers.

Hoe luxe wil je het maken?

Hecht jij veel waarde aan comfort, dan kies je natuurlijk voor een complete douchecabine. Deze zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Er zijn zelfs luxe douchecabines verkrijgbaar die beschikken over allerlei handige snufjes, zoals bijvoorbeeld een stortdouche of een radio om jouw favoriete muziek op af te spelen om ondertussen te genieten van een heerlijke hydromassage. Natuurlijk heeft dit alles wel een prijskaartje, maar je kunt ook voor enkele honderden euro’s goedkoper uit het gamma van Badkamerdepot een douchecabine kopen die ongetwijfeld zal aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen