pinterest
5 essentiële badkamermeubels

5 essentiële badkamermeubels

Afbeelding

De badkamer bezoek je meerdere keren per dag. Vaak begin je er in de ochtend met het klaarmaken voor de dag en eindig je er weer tijdens het tandenpoetsen, voordat je naar bed gaat. Toch zijn er naast die wastafel, waar je je soms even vlug wast, nog meer essentiële badkamermeubels. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Badkamerkast

In een badkamerkast bewaar je vaak je handdoeken, make-up, parfum en andere badkameraccessoires. Het is ook de plek waar je je voorraad shampoos, douchgels, tandpasta, bodylotion, scheergels en andere toiletartikelen bewaart. Je zou er ook wat ondergoed in kunnen leggen, zodat je het kunt pakken als je het nodig hebt. 

Badkuip

Sommige mensen vinden een bad misschien niet zo nodig, maar juist als je er nooit eentje gehad hebt, verlang je er des te meer naar. Het is belangrijk om een ​​badkuip te hebben die groot genoeg is om je uit te strekken en te ontspannen. Ook als je kinderen hebt is een bad erg handig. Je kunt ze er lekker in laten weken na een dagje in de modder spelen en ondertussen vermaken zij zich met lege flessen en het warme water.

Douchecabine

Een badkamer zonder douche is wat ons betreft niet voor te stellen. Het is heerlijk om onder de warme straal te staan als je ’s ochtends wakker wordt, maar ook net voordat je naar bed gaat. Een handige tip; zorg dat er een rekje in de douche is waar je je douchgel en shampoo op kunt zetten. Als je dit op de randen van de douchebak zet kan het zomaar zijn dat het steeds valt en dus op je tenen belandt. 

Toilet

We hebben allemaal een goed en hygiënisch toilet nodig. Waar sommige mensen er liever niet eentje in de badkamer willen, zijn wij van mening dat het toch wel erg handig is. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten toiletten op de markt en ze hebben allemaal verschillende eigenschappen. Tegenwoordig zijn er zelfs toiletten die zijn uitgerust met speciale functies zoals automatische spoel- of geurverdrijvingssystemen.

Wastafelkast

Als je wastafelkasten inspiratie wilt opdoen, kun je het beste online een kijkje nemen. Er is ontzettend veel op de markt. Je hebt ze van verschillende materialen en ook in allerlei kleuren. Kijk goed wat past bij de rest van de badkamer. Heb je een strak uiterlijk, dan is het misschien juist wel leuk om een beetje met kleur te spelen, ook wat betreft je accessoires. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen