pinterest
X2O badkamers

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Trend: compact wonen

Trend: compact wonen

Compact wonen is dé trend van dit moment! Door de enorme vraag naar huizen en de bijbehorende prijsstijgingen hebben steeds meer mensen een (te) klein huis of minder budget. Een maatschappelijke trend die daaruit voorkomt is compact wonen - of je er nu bewust voor hebt gekozen of dat je geen keuze had. Er komt daardoor meer aandacht voor vorm en functie en men gaat op zoek naar oplossingen voor betaalbaar design.

Compacte ontwerpen met verfijnd design

De badkamer is een perfecte ruimte om op deze 'compact-wonen' trend in te spelen. Er zijn een hoop mogelijkheden om een kleine(re) badkamer zo efficiënt mogelijk in te delen. Ondiepe badkamermeubels, compacte zwevende toiletten en douchehoeken binnen beperkte afmetingen met hoogwaardige kwaliteit zijn de oplossing voor compacte badkamers.

Als elke centimeter telt

Is het passen en meten om elk badkamerelement in de ruimte te krijgen? Dan hebben wij een paar perfecte meubels voor jou! Een mooi voorbeeld zijn de badkamerklassiekers van het luxueuse merk Balmani. De wastafels, badkamermeubels en (spiegel)kasten uit hun reeksen zijn al verkrijgbaar vanaf 90 cm breedte. Wees dus niet bang dat je in zulke formaten niet kunt kiezen voor magisch marmer of duurzaam, massief hout in jouw meubels.

Heb je een smaller meubel dan dat nodig? Ga dan voor de Seda reeks van Storke. Het meest compacte meubel uit de Storke Seda reeks heeft een breedte van 44 centimeter en een diepte van 35 centimeter. 

Maar er is meer. Zo heb je bij de stijlvolle, maar innovatieve Storke Edge reeks de keuze uit negen uitvoeringen (van mat zwart tot naturel eiken). Meubels van deze collectie zijn al verkrijgbaar vanaf 40 centimeter diepte en 60 centimeter diepte. 

Baden in compacte luxe

Afbeelding

Een vrijstaand bad alleen mogelijk in grote badkamerruimte? Zeker niet! Je verwacht het misschien niet, maar een vrijstaand bad is juist ideaal in een kleine badkamer als je verlangt naar een ruimte die luxe en rust uitstraalt. Als je het bad strak tegen de wand plaatst, behoudt je een hoop ruimte en door de ruimte aan de zijkanten creër je een open en ruimtelijk gevoel. Daarnaast is een vrijstaand bad natuurlijk echt één van de badkamerelementen die een luxe gevoel uitstraalt. Voor jou dus een perfecte oplossing! Het meest compact bad? Het mat witte Balmani Fahro bad is met 85 cm breedte en 160 cm lengte een luxueuse, compacte eyecather.

Ook een inloopdouche is mogelijk dankzij de L-shape

Ook een luxe inloopdouche lijkt misschien onhaalbaarder dan je denkt. Met meer dan 50 inloopdouches die al verkrijgbaar zijn vanaf een breedte van 80 centimeter is er voldoende keuze voor badkamers waarin geen enorme inloopdouche past.

Heb je houten balken of een juiste een schuine wand? Het L-shape doucheprofiel houdt zonder problemen de glazen douchewand op zijn plek, waardoor een steunarm niet nodig is. Zo bespaar je een hoop ruimte en kun je toch heerlijk ontspannen douchen. Functioneel én stijlvol.

Afbeelding

Zeg maar 'dag' tegen jouw keuzestress!

Veel mensen zijn bang een keuze te moeten maken tussen een bad of een douche in een kleinere badkamer. Mocht je dat een lastig issue vinden, dan is een badwand wellicht de oplossing voor jou. Een badscherm plaats je op de rand van je bad waardoor je als het ware een douche in je bad creërt. Ze behoudt je het luxe gevoel van een bad, maar het praktische van een douche. Een ideale ruimtebespaarder! Tegenwoordig zijn ook dit soort badkameroplossingen hip en modern. Ze vindt je zo ook met mat zwarte profielen of draaivlakken om makkelijker in en uit te stappen.

Afbeelding

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden? Bekijk onze website of kom langs in één van onze showrooms!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen