pinterest
Een bijzondere badkamer bouwen; tips ter inspiratie

Een bijzondere badkamer bouwen; tips ter inspiratie

Ben jij helemaal klaar met je huidige badkamer en wil je de renovatie groots aanpakken? Dan ben je op het juiste adres belandt, want we delen graag wat gave ideeën ter inspiratie voor jouw nieuwe badkamer. Of je nu gaat voor een oase van rust of een industriële look, we hebben de ideale tips bij elkaar verzameld om direct op jouw moodboard te plaatsen. Wellicht staat er ineens een idee tussen waar je nog nooit aan gedacht had, maar wat wel fantastisch zou staan in jouw nieuwe badkamer. Schrijf je even mee?

Extra daglicht

Niet veel badkamers kunnen genieten van veel daglicht. Dat is natuurlijk ook niet heel gek, want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk privacy in deze ruimte. Toch kan daglicht een enorme toevoeging zijn aan de badkamer, dus is het een goed idee om eens te kijken naar de opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dakraam in badkamer? Dit is voornamelijk het geval als je badkamer op de hoogste verdieping is, want dan kun je bijvoorbeeld een dakraam of lichtkoepel laten plaatsen. Zo heb je geen pottenkijkers, maar wel ontzettend veel licht. Hierdoor lijkt de ruimte ook direct groter, wat natuurlijk helemaal ideaal is!

Een vrijstaand bad met vrijstaande kraan

Heb jij graag een ligbad in de badkamer? Logisch, want hier kun je helemaal tot rust komen of gemakkelijk je kinderen in afspoelen. Een vrijstaand bad heeft een bijzondere elegantie die je niet snel met andere meubelen kunt bereiken. Deze neemt vaak zelfs minder ruimte in beslag dan andere ligbaden en je kunt er zelfs nog een vrijstaande kraan naast zetten. Zo heb je binnen een mum van tijd een enorme verandering gemaakt in deze kamer, zonder dat je ruimte hoeft in te leveren. Zo kan jouw badkamer straks een plekje innemen in het volgende woonmagazine!

Twee regendouchekoppen

Douche je regelmatig tegelijkertijd met je partner en is het altijd een gedoe wie de meeste waterstralen pakt? Dat kan makkelijker en stijlvoller! Als jij een ruime douche hebt kun je overwegen om twee douchekoppen te installeren. Deze hang je naast elkaar, zodat je samen met je partner kunt douchen. Uiteraard zorg je ervoor dat je beide douches apart kunt bedienen, zodat ze ook los van elkaar makkelijk aangaan. Hierdoor gaat er geen water verloren en kun je ook prima alleen douchen. Dit staat ontzettend elegant en hoeft niet beduidend veel te kosten voor een luxe uitstraling. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen