pinterest
Rustig en ongestoord in bad gaan: 5 tips

Rustig en ongestoord in bad gaan: 5 tips

Heb je een prachtig ligbad in de badkamer staan, maar maak je er veel te weinig gebruik van? Dan heb je misschien gewoon advies nodig om écht te kunnen ontspannen. We hebben 5 handige en verrassende tips voor je uitgezocht. Wellicht kun je dan wel een avondje rustig en ongestoord in bad liggen.

Afbeelding

Tip 1: Geef je rustmoment aan

Probeer te voorkomen dat je tijdens het badderen wordt gestoord door huisgenoten, je partner of kinderen. Geef duidelijk aan dat je een rustmomentje gaat nemen voor jezelf. Waarschijnlijk laat iedereen je dan even met rust. Zo makkelijk kan het zijn!

Tip 2: Koop een IP camera set

Waarschijnlijk heb je in eerste instantie geen idee wat een camera te maken heeft met ontspannen badderen. Toch kan een set met IP camera’s heel goed van pas komen tijdens een relax momentje! Je kunt zo’n camera bijvoorbeeld gebruiken als draadloze deurintercom. Dit is super handig als je bang bent dat je de bel niet hoort of niet zo snel kunt zien wie er voor de deur staat. Met een IP camera kun je zien wie er heeft aangebeld en er zelfs mee communiceren. Dit soort bewakingscamera’s zijn ook binnenshuis te gebruiken. Misschien handig om je nieuwe puppy mee in de gaten te houden of om te checken of alles goed gaat met de kinderen. Het is een fijne manier om controle en overzicht te houden. Hierdoor is het vaak ook veel eenvoudiger om rustig te genieten van je warme bad. IP camera sets voor binnen en buiten koop je eenvoudig online via de Somfy webshop.

Tip 3: Luister naar muziek, een podcast of luisterboek

Maak een playlist met je favoriete muziek of zet een fijne radiozender aan. Dit is een hele eenvoudige manier om rustig te genieten in bad. Wil je liever wat meer afleiding? Dan is een interessante podcast of een spannend luisterboek misschien een goede optie. Doe je ogen dicht en laat je helemaal meeslepen.

Tip 4: Kies een geschikte badolie

Een aangename geur is ook altijd een goede toevoeging aan een relaxmoment. Kies een geschikte badolie die past bij je humeur of kies er eentje speciaal voor verkoudheid of soepele spieren.

Tip 5: Neem een badjas of pyjama mee naar de badkamer

Tot slot nog een hele eenvoudige, maar effectieve tip: neem altijd een warme badjas of pyjama mee naar de badkamer. Dan kun je je rustig in de warme omgeving aankleden. Als je met een handdoekje door de koude gang moet rennen, is het ontspannen sfeertje al snel verdwenen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen