pinterest
Nieuwe tegels voor je badkamer?

Nieuwe tegels voor je badkamer?

Upgrade je badkamer met stijlvolle nieuwe tegels. Kies voor een chique look met marmeren look tegels of ga voor een moderne en rustieke uitstraling met natuurstenen tegels. Welk idee je ook in gedachten hebt, Sanitairkamer heeft de passende tegel. Bezoek de website voor het ruime assortiment.  

Goedkoop tegels kopen

Afbeelding

Sanitairkamer heeft een speciaal aanbod met goedkope tegels. Dit zijn tegels die rechtstreeks vanuit de fabriek komen waardoor Sanitairkamer ze goedkoop kan aanbieden. Verder staat Sanitairkamer voor je klaar om je te helpen betreft het aantal tegels wat je moet kopen voor je badkamer. Zo bespaar je kosten door zo efficiënt mogelijk in te kopen.
Bij het kopen van tegels moet rekening gehouden worden met een percentage snijverlies. Schakel hiervoor de hulp in van een specialist online of live in de showroom. 

Sanitairkamer 

Bij Sanitairkamer kan je terecht voor alles wat je nodig hebt om je badkamer helemaal te voorzien van tegel: vloertegels, wandtegels, mozaïek en de benodigde materialen. Zo kan je gelijk checken of je combinatie goed werkt of niet. De tegels verschillen in afmeting, prijs en materiaal. 

Waar moet je opletten bij het kopen van tegels?

Niet elke tegel is geschikt voor in de badkamer. Je wilt bijvoorbeeld dat de tegels genoeg grip hebben zodat je niet uitglijdt. Verder is het belangrijk dat de tegels water kunnen opnemen voor wanneer de badkamer vochtig wordt. Bij het uitkiezen van tegels is het altijd belangrijk om de tegels even in het echt te zien. Hoe een tegel voelt kan al doorslaggevend zijn voor je uiteindelijke keuze. 

Afbeelding

Heb je advies nodig? Ben je benieuwd naar de huidige trends? Of ben je benieuwd naar het aanbod? Kom langs bij een van de badkamershowrooms van Sanitairkamer en laat je adviseren door een van de specialisten. Bekijk het assortiment op www.sanitairkamer.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen