pinterest
Manieren om je badkamer aan te vullen

Manieren om je badkamer aan te vullen

Het komt steeds vaker voor: de koop van een klushuis met een gedateerde badkamer. Je bent zeer tevreden met de aankoop van je huis, maar je weet dat de badkamer aan een verbouwing toe is. Uiteraard kunnen de standaardelementen zoals een wc, douche en wasbak niet ontbreken. Maar er zijn meer mogelijkheden en sanitair om je badkamer aan te vullen. Wij zetten de populairste items op een rijtje.  

Afbeelding

Breng de spa in huis

Iedereen kan genieten van een dagje spa, maar je kan ook de spa in huis halen! Kom volledig tot rust in je eigen badkamer. Wie wil er nou niet na een lange werkdag in een bubbelbad ontspannen? Bij Fonteyn Spa’s is er een ruime keuze in spa’s en bubbelbaden. Er kan gekozen worden tussen verschillende maten en designs. Daarbij zijn er natuurlijk ook mogelijkheden van allerlei massage jets. 

Dankzij het warme water, in combinatie met de jets, kennen bubbelbaden verschillende pluspunten. Omdat je lichaam gemasseerd wordt, verlicht het je spierpijn en stress. Ook is het positief voor je bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarbij is het ook goed voor je immuunsysteem. 

Sauna

Om nog meer comfort in huis te halen, kan er ook gekozen worden voor een sauna. Hierbij kun je denken aan een infrarood sauna of een sauna in Finse stijl. Beide vormen van sauna zijn goed voor je weerstand, verminderen stress en helpen bij het verbranden van calorieën. Wat is het verschil hiertussen? Beide vormen hebben een eigen manier om je lichaam op te warmen. De Finse stijl is een traditionele sauna waarbij de ruimte sterk wordt verhit. De lucht in de cabine wordt verwarmd tot een temperatuur tussen de 80 en 100 graden. Hierdoor warmt je lichaam op waardoor je gaat zweten. Je lichaam voert je afvalstoffen af en komt tot ontspanning. Je bouwt je weerstand op en het kan een positief effect hebben op je conditie. Daarnaast kunnen er oliën over de stenen worden gegooid voor een  aromatherapie.

Bij een sauna met infraroodlampen blijft de temperatuur een stuk lager, namelijk tussen de 30 en 60 graden Celsius. Dit komt omdat de stralers direct op je lichaam werken en je lichaam zichzelf opwarmt. Wanneer je niet goed tegen warmte kunt, is dit een goede optie voor jou. Ook bij dit type sauna worden afvalstoffen afgevoerd door middel van zweet. Daarnaast werkt het goed tegen gewricht- en spierpijn. Dit komt doordat de bloedsomloop wordt verbeterd. Dus kan jij echt genieten van een spa, dan is een Jacuzzi of sauna in jouw eigen badkamer een goede keus!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen