pinterest
Ik heb mijn badkamer verbouwd, wat nu?

Ik heb mijn badkamer verbouwd, wat nu?

Bij veel mensen staat een nieuwe badkamer hoog op het verlanglijstje. Maar vanwege het ongemak en de kosten die erbij komen kijken wordt de verbouwing steeds weer uitgesteld. Het is immers een tijdrovende klus waardoor je toch een aantal weken niet zo kunt douchen of badderen als je gewend bent. Maar als je middenin die verbouwing zit en het allemaal even teveel wordt, zorgen wij ervoor dat je snel weer overzicht hebt.

Tips verbouwing badkamer

Als je een badkamer gaat verbouwen en middenin in de verbouwing zit, kan het zijn dat je opeens denkt: “waar ben ik aan begonnen?” Geen zorgen, veel mensen die zo’n grote verbouwing doen krijgen deze gedachten. Het belangrijkste is dat je je gedachten weer helder krijgt en weet wat er moet gebeuren.

Bewaar je badkamerspullen in de opslag

Bij het leegruimen van de badkamer begint de stress al. Waar moeten de wasmanden heen? Je hebt mooie badkamerkastjes die je het liefst nog een keer wilt hergebruiken, maar waar vind je de ruimte om al die spullen te laten? Een opslagcontainer huren voor thuis is de gemakkelijkste manier om snel aan opslagruimte te komen. Deze container kun je gewoon thuis gebruiken, waardoor je niet al je spullen steeds in de auto hoeft te laden en naar de opslagruimte hoeft te brengen.

Voer je puin goedkoop af

Begin je met verbouwen? Dan komt er behoorlijk wat sloopwerk bij kijken. Bij sloopwerk komt veel afval zoals puin vrij. Gelukkig kun je goedkoop puin laten afvoeren, zodat je er zelf geen omkijken meer hebt. Het is dus niet nodig om grote zakken puin naar de milieustraat te brengen. Er zijn specialisten die je al het werk uit handen nemen, zodat je gemakkelijk weer verder kunt met de verbouwing zelf. Uiteindelijk scheelt je dat een hoop tijd en ben je een stuk sneller klaar met het verbouwen van je badkamer.

Maak een plan voor herinrichting

Na het verbouwen van de badkamer heb je een nieuwe badkamer of douchecabine, zijn de tegeltjes op de vloer en de muur geplaatst, en dan? Dan is het tijd voor de herinrichting. Het is slim om alvast voordat je aan de verbouwing begint - of anders tijdens de verbouwing - plannen maakt voor de herinrichting. Ga dus gerust naar de woonwinkels om inspiratie op te doen. Door te weten hoe je de nieuwe badkamer voor je ziet kun je meer rust in je hoofd creëren.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen