pinterest
Een compleet nieuwe badkamer, maar dan betaalbaar

Een compleet nieuwe badkamer, maar dan betaalbaar

Een nieuwe badkamer staat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje. En dat is natuurlijk niet zo vreemd. Je bent regelmatig in de badkamer, sowieso iedere ochtend en iedere avond. En om dan altijd maar tegen die lelijke (gebarsten) tegels, het gebladderde badkamermeubel of dat nare douchegordijn aan te kijken, daar word je niet écht gelukkig van. 

Het nadeel is vaak wel dat je lang moet sparen voor je echt een nieuwe badkamer kunt (laten) plaatsen. De materialen zijn vaak duur en wanneer je ook de indeling nog wilt wijzigen… maak dan je borst maar nat. Maar het kan ook anders. Kijk bijvoorbeeld eens bij Douche Concurrent. De prijzen daar zijn goed te overzien en je kunt er voor alles terecht. Of het nu gaat om tegels, een toilet of accessoires

Afbeelding

Bepaal je budget en maak een plan

Wat wil je anders aan je badkamer? Wil je alleen het badkamermeubel vervangen? Dat moet niet al te moeilijk zijn en het is zeker niet te duur. Maar je zult zien, als je je oude meubel van de wand haalt, komen er lelijke wandtegels onder vandaan. Dus die ook maar vervangen? En dan moeten de vloertegels eigenlijk ook vernieuwd worden. Voor je het weet zit je tot over je oren in een verbouwing!

Het is dus belangrijk om van tevoren je budget te bepalen en te gaan plannen. Wees realistisch over de prijzen voor de materialen, maar vergeet ook de werkuren van de tegelzetter en de stukadoor niet. Laat offertes maken en bepaal aan de hand daarvan wat je wilt gaan doen met je badkamer.

Kies de mooiste materialen op het juiste moment

Ga je voor een douchecabine van Douche Concurrent? Dan is het slim om te bepalen welke douchecabine je precies wilt en hiervan de specificaties op te schrijven. Als je vroeg genoeg begint met deze selectie, kun je iedere week de weekaanbiedingen in de gaten houden. Net zo lang tot jouw douchecabine voorbij komt. Dat is alvast mooi meegenomen! Dit idee kun je toepassen op alles bij Douche Concurrent. Van douchewanden kopen tot het uitzoeken van de perfecte vloer- en wandtegels. Als je geduld hebt, komt jouw favoriet vast voorbij in de aanbieding. En is dat niet het geval? Dan nog ben je niet duur uit bij deze winkel.

Vraag iets voor je verjaardag, je trouwdag of voor Vaderdag

Je ziet het niet vaak, maar deze webwinkel (die overigens ook nog twee fysieke locaties heeft), verkoopt ook cadeaupakketten. Hoe leuk is dat? Je kunt dan mooie accessoires vragen voor je verjaardag of voor jullie trouwdag. Wat denk je van een praktische RVS wisser voor je glazen wanden of een wasmand? Leuk om te geven en ook zeker leuk om te krijgen!

Welke aanpassing heb jij het laatst gedaan in je badkamer?

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen