pinterest
Drie tips voor de ideale badkamer

Drie tips voor de ideale badkamer

Ben je van plan in een nieuwe badkamer te investeren? Dan wil je uiteraard dat jouw nieuwe badkamer de perfecte badkamer wordt. Wij geven je graag drie tips om de ideale badkamer te laten plaatsen, waar je gegarandeerd vele jaren plezier van hebt.

Investeer in een goede douche

Het is prettig als je een fijn bad in de badkamer kunt plaatsen, maar een goede douche is echt onmisbaar. Heb je niet zo veel ruimte in de nieuwe badkamer? Investeer dan liever in een goede douche dan in een nieuw bad. Een douche is namelijk praktischer, zeker als je je altijd snel moet kunnen wassen.

Wij raden je aan in een regendouche te investeren. Een regendouche biedt je namelijk die onvervalste wellness ervaring. En vind je het prettig als je de douchekop los kunt halen, bijvoorbeeld om je haren snel uit te spoelen? Dan koop je een regendouche met extra douchekop, die je los kunt gebruiken.

Laat vloerverwarming plaatsen onder de vloertegels

Afbeelding

Veel mensen vinden het verschrikkelijk uit de douche of uit het bad te moeten stappen, simpelweg omdat ze het direct na het verlaten van de douche of het bad koud krijgen. Hoor jij ook bij deze groep? Laat dan vloerverwarming van cvkoopjes.nl onder de vloertegels in de badkamer plaatsen. Door de vloerverwarming aan te zetten, stap je altijd op een warme vloer als je de douche of het bad verplaatst. Hierdoor krijg je het niet koud meer na het wassen, maar blijf je lekker warm. Ook als je net uit bed komt en je tanden aan het poetsen bent in de badkamer, is een verwarmde vloer heerlijk.

Zorg ervoor dat de badkamer lekker ruim blijft

Tot slot raden wij je aan jouw badkamer lekker ruim te houden, door er niet te veel meubels in te zetten. Past een bad er eigenlijk net niet in? Kies er dan voor geen bad te plaatsen. Het is niet prettig je te moeten wassen in een kleine en overvolle badkamer, zeker niet als je een groot gezin hebt. Less is more!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen