Drie onmisbare producten in de badkamer

Als het gaat om het inslaan van producten voor een nieuw of eerste huis, vergeet je misschien snel dat je ook spullen nodig hebt voor de badkamer. Je hebt tenslotte ook een woonkamer en eetkamer in te richten waar je veel verschillende meubels voor nodig hebt. Potten, pannen en apparaten te kopen voor in de keuken en ook nog veel decoratie voor het gehele huis. Echter zijn badkamerbenodigdheden net zo belangrijk. Vergeet niet dat je een badkamer meerdere keren per dag gebruikt. Het laatste wat je wilt is dat hij gevuld is met rommel. Je wilt een eenheid creëren. Een plek die schoon en netjes oogt. Hieronder worden drie producten beschreven die onmisbaar zijn in de badkamer. 

Badjassen en handdoeken 

Badjassen zijn een goede aanwinst voor elke badkamer, het zijn handdoeken die je zelfs buiten de badkamer kan dragen. Wordt jouw pizza bezorgd net op het moment dat jij de douche in wilt stappen? Dan is een badjas ideaal om even snel om je heen te slaan. Ook zijn ze erg comfortabel als je een avondje op de bank wilt relaxen. Met de aantrekkelijke designs, uitgebreide keuze in stoffen en de kleuren die er tegenwoordig bestaan is er voor zowel jong als oud wel een badjas te vinden. Het is de perfecte manier om warmte te combineren met luxe. Je zult je gelijk warmer en comfortabel voelen in een badjas. Eigenlijk heeft een handdoek geen introductie nodig. Ze helpen je met het afdrogen van je lichaam en haren. Ook houden ze je, net als een badjas, warm als je net de douche uit stapt. Iedereen gebruikt per week wel een aantal handdoeken. Hierdoor zijn ze natuurlijk onmisbaar. 

Badmat

Naast een badjas en handdoeken is een badmat ook een erg handige aanwinst voor de badkamer. Schimmels en bacteriën kunnen zich erg snel ophopen op plaatsen waar het vaak en lang nat is. Een badmat is gemaakt van absorberend materiaal waardoor je vloer droog blijft, hierdoor wordt schimmelvorming en vochtschade beperkt. Op een tegelvloer kan het erg glad worden, een badmat creëert een antislip oppervlakte zodat je niet uitglijd als je de douche uit stapt. Badmatten zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren, materialen en vormen. Zo is er voor elke badkamer wel een bijpassende badmat te vinden. Als je niet precies weet wat voor stijl badmat je wil kun je er altijd voor kiezen om ze te matchen met je handdoeken of de kleuren in je badkamer. 

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen