pinterest
Drie inspirerende ideeën voor badkamer tegels!

Drie inspirerende ideeën voor badkamer tegels!

Wil jij je huidige badkamer een nieuwe look geven? Dan kun je ervoor kiezen om je badkamerwand opnieuw te laten betegelen. In dit artikel geef ik je wat inspirerende ideeën voor het betegelen van je badkamer wand.

De kleuren antraciet en zwart zijn veel voorkomende kleuren

Afbeelding

Mozaïektegels

Mozaiek Tegels zijn kleinere tegels en zijn dus ideaal om je badkamer wand mee te bekleden. Het geeft een speelse look aan je badkamer. Je hebt verschillende soorten mozaïek tegels. Je hebt ze in een effen kleur zoals mat of glanzend zwart, maar ze zijn ook verkrijgbaar met een printje. Door deze wandtegels aan te schaffen in een printje creëer je een speelse en gezellige look. Als je kiest voor een tegel met een printje is het van belang dat de andere meubels en accessoires in je badkamer combineren met deze kleuren in de print op de tegel. Het is goed om de kleuren uit de wandtegel te integreren in de meubels en accessoires in je badkamer. Zo zorg je ervoor dat alles mooi bij elkaar past.

Industriële tegel

Als je een industriële look wilt geven aan je badkamer is deze industriële tegel ideaal als wandbekleding. Je hebt deze tegels ook in allerlei verschillende kleuren zoals bruin, grijs, zwart en antraciet. Dit is mooi te combineren met een industriële plafondlamp en met een mat zwart badmeubel en een matzwarte kraan. Zo creëer je een industriële uitstraling in je badkamer. Als je erg fan bent van de industriële woonstijl, kun je deze stijl ook in andere kamers terug laten komen. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, de keuken of je slaapkamer.

Stenen tegel

Je hebt veel verschillende soorten stenen wandtegels. Deze wandtegels heb je ook in veel verschillende variaties. Ze zijn onder andere verkrijgbaar in verschillende groottes en verschillende kleuren. De kleuren antraciet en zwart zijn veel voorkomende kleuren, omdat de natuurlijke kleur van stenen hier erg dichtbij komt. Door deze stenen tegels toe te voegen aan je badkamer creëer je een natuurlijke uitstraling. Als je meer van een kleurtje houdt in de badkamer, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze stenen wandtegel aan te schaffen in een opvallende kleur die beter bij jou en je woonstijl past.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen