pinterest
De mooiste designradiatoren voor in de badkamer

De mooiste designradiatoren voor in de badkamer

Afbeelding

Vormgeving

Een radiator is onmisbaar in je badkamer. Wat is er erger dan je na een warme douche je af te moeten drogen in een ijskoude badkamer? Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, want er zijn radiatoren te kust en te keur. Omdat een radiator in je badkamer vanwege het formaat een behoorlijke blikvanger is, is het goed om goed te letten op de vormgeving ervan. Het is tegenwoordig echt niet meer nodig om een grove radiator te plaatsen. Er zijn hele mooie design radiatoren verkrijgbaar die perfect passen bij de moderne vormgeving van uw badkamer. Radiatoren heb je in eigentijdse uitvoeringen, zowel horizontaal als verticaal.

Een designradiator is in allerlei verschillende vormen verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn ze niet meer standaard wit, maar ook in een groot aantal kleuren te krijgen. Naast hun moderne en stijlvolle uitstraling zijn ze ook erg functioneel. Je kunt op vrijwel alle types handdoeken drogen, en dat is erg handig voor een badkamer. Door hun platte en smalle formaat nemen ze weinig plaats in. Hierdoor passen ze ook goed in kleine badkamers of achter een deur. Door hun gladde afwerking zijn de radiatoren ook goed en makkelijk schoon te houden. Je kunt ze zo met een natte doek reinigen. Radiatorborstels om het stof tussen de radiator te verwijderen e.d. heb je niet meer nodig. Dat is voor in een badkamer, waar hygiëne natuurlijk erg belangrijk is, echt een pluspunt.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een designradiator?

Welke radiator voor jou het meest geschikt is, hangt van een aantal dingen af. Ten eerste moet je goed weten hoeveel ruimte er in jouw badkamer beschikbaar is voor het plaatsen van een radiator. Dit bepaalt welk type voor jou geschikt is. Veel uitvoeringen zijn wel in verschillende maten te bestellen, maar het zou heel jammer zijn, als je radiator bij plaatsing toch niet blijkt te passen. Ook is het goed om te kijken naar de uitstraling van jouw badkamer. Heb je een hele moderne badkamer, dan is het aan te bevelen om te kiezen voor een gladde, strakke radiator. Heb je een meer romantische badkamer dan is een wat speelsere en ronde uitvoering misschien meer geschikt. Radiatoren zijn er in alle prijzen. Beslis zelf hoeveel geld je eraan uit wilt geven. Dat maakt het zoeken in het grote aanbod ook een stuk makkelijker.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen