pinterest
De beste televisies voor in je badkamer

De beste televisies voor in je badkamer

Je favoriete films of series kijken terwijl je heerlijk in een warm bad ligt: het is voor veel mensen een droom, net als muziek in de badkamer. Deze droom kan werkelijkheid worden, maar dan moet je wel een speciale tv aanschaffen die geschikt is voor de badkamer. Deze ruimte is namelijk erg vochtig, dus de tv moet goed bestand zijn tegen vocht. Bovendien kan de warmte in de badkamer ervoor zorgen dat een tv beslaat. Dat is zonde, want zo zie je uiteindelijk niks van je tv-programma. Gelukkig zijn er een aantal televisies op de markt die de juiste features hebben, waardoor je zonder problemen tv kunt kijken in het comfort van je eigen badkamer.

Afbeelding

TileVision

Het merk TileVision heeft televisies in allerlei formaten, die allemaal geschikt zijn om in de badkamer te gebruiken. Zo zijn de schermen voorzien van verwarmd veiligheidsglas, wat de vorming van condens voorkomt. Ook de speakers zijn waterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de audiokwaliteit wordt aangetast door spattend water. De televisies van dit merk zijn allemaal full HD, dus je geniet van dezelfde beeldkwaliteit die je van de tv in je woonkamer bent gewend.

SplashVision

Een ander merk dat zich specialiseert in het maken van badkamertelevisies, is SplashVision. Dit merk heeft een ruim assortiment met televisies in allerlei verschillende soorten maten. Je kunt de televisies in laten bouwen in je muur, maar ook aan de wand bevestigen met een speciale beugel. Ben je op zoek naar een spiegeltelevisie of wil je een draadloos model? Dat is ook mogelijk. Alle televisies zijn voorzien van verwarmd glas en hebben uiteraard ook waterdichte speakers.

Aquasound

Het merk Aquasound specialiseert zich eigenlijk in het maken van geluidsapparatuur voor je badkamer. Toch kan je ook bij dit merk terecht voor kwalitatieve televisies die helemaal waterdicht zijn. Het merk maakt speciale inbouwkasten waarmee je je televisie kunt beveiligen en levert hoogwaardige led-televisies. Deze schermen staan bekend om hun heldere beeld en zijn daarnaast ook nog eens erg zuinig.

Ocea

Wil je graag een televisie met touchscreen in je badkamer? Dan is het merk Ocea een goede keuze. De schermen van deze televisies zijn gewoon met je vingers te bedienen, maar ze zijn ook voorzien van spraakbesturing. Het is daarnaast een handige apparaat voor internet tv, aangezien de televisie verbonden kan worden met je draadloze internet. Zo kijk je niet alleen televisie, maar heb je ook de mogelijkheid om te internetten vanuit je badkamer.

Waterdichte accessoires

Wanneer je een televisie in je badkamer plaatst, heb je natuurlijk ook waterdichte accessoires nodig. Je wilt de televisie namelijk ook kunnen bedienen wanneer je natte handen hebt. Gelukkig zijn er meerdere waterdichte afstandsbedieningen verkrijgbaar. Je kunt een afstandsbediening kopen van hetzelfde merk als je televisie, zoals SplashVision of TileVision, maar er zijn ook universele afstandsbedieningen verkrijgbaar die bij iedere televisie werken. De aqua-afstandsbediening van Evervue is hier een goed voorbeeld van.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen