pinterest
De badkamertrends van 2019

De badkamertrends van 2019

Staat er een nieuwe badkamer op de planning? Door de constant veranderende trends kan het best lastig zijn om een tijdloze badkamer in te richten. Om je een handje op weg te helpen hebben we dé badkamertrends van 2019 op een rijtje gezet. Je wilt natuurlijk niet ieder jaar je badkamer een make-over geven!

Afbeelding

1. Designerradiatoren

Radiatoren zijn officieel van hun oude en stoffige imago af. Waar die lelijke radiatoren voorheen echt een doorn in het oog waren, maken designerradiatoren hun opkomst. Radiatoren zijn tegenwoordig in allerlei artistieke vormen en kleuren beschikbaar wat echt ten goede komt van de sfeer in je badkamer.

2. Black and white

De contrasten tussen zwart en wit gaan we in 2019 steeds vaker terugzien in badkamers. Waar bij onderdelen als de kraan, douchekop en handgrepen voorheen alleen werd gekeken naar functionaliteit en stijl, komt daar nu het onderdeel kleur bij. Door een zwarte kraan af te zetten tegen een witte wasbak komt deze heel goed uit. Ook witte tegels met zwarte voegen mogen niet in het lijstje met badkamertrends van 2019 ontbreken!

3. Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen waren altijd al terug te vinden in badkamers, denk hierbij aan natuursteen. Wat nieuw is, is het gebruik van houttinten. Hout zal je denken? Dat kan toch helemaal niet tegen water? Er bestaan sprays die een onzichtbare watervaste laag over het hout achterlaten. Ook kun je kiezen voor kunsthout. Houtlook pvc jaloezieën zijn hier een goed voorbeeld van.

4. A touch of gold

In interieurland was het toevoegen van een sprankje goud al super hip. Dit zal in de loop van 2019 overwaaien naar de badkamer. Naast de zwarte hardware ga je steeds meer messing onderdelen in badkamers zien. Dit kan op verschillende manieren toegepast worden. Hang jij straks je handdoek op aan een gouden haakje of open jij je gouden aluminium jaloezieën? De keuze is reuze!

5. Technologie

Het is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven: de technologie. In 2019 kun jij vanuit je bed de douche alvast aanzetten zodat hij op de juiste temperatuur komt en jij zo onder de douchekop kunt stappen. Ook de sproeistralen van de douchekop zijn al naar wens in te stellen!

Heb jij badkamer ideeen op kunnen doen? Wij zijn benieuwd

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen