pinterest
Tips voor een succesvolle badkamer make-over

Tips voor een succesvolle badkamer make-over

Een badkamer make-over is een spannend en leuk huisproject om aan te pakken, en een activiteit die je misschien overweegt nu we meer tijd thuis doorbrengen. Om jouw make-over soepel te laten verlopen en binnen het budget te blijven, is een duidelijk plan en een vastgesteld ontwerp nodig. Een badkamer make-over is misschien precies wat jouw huis nodig heeft, maar het is geen gemakkelijke onderneming. In deze blog gaan we enkele tips bespreken die je kan gebruiken voor jouw badkamer make over.

Maak een plan voordat je aan je badkamer make-over begint

Begin pas met je badkamer make-over als je alles hebt wat je nodig hebt. Bescherm jouw persoonlijke bezittingen door een erkende en betrouwbare aannemer in te huren om jouw project te bouwen. Huur een bedrijf in dat gespecialiseerd is in jouw type project en teken pas een contract als elk product, elke kleur en elke lay-out precies is wat jij zoekt.

Kies verstandig en ga voor iets tijdloos

Het renoveren van een bestaande ruimte of het bouwen van een gloednieuw badkamer is een grote investering van tijd en middelen. Hoewel internet toegang biedt tot elk product en elke dienst die jij ooit nodig zou kunnen hebben voor een badkamer-make-over, kan de hoeveelheid informatie die online beschikbaar is overweldigend zijn. Boven kan het bijdragen aan onrealistische verwachtingen en het stressniveau verhogen. Die valkuilen kunnen worden vermeden als jij vertrouwt op een professional die jaarlijks honderden badbadkamer ontwerpt en specificeert en weet hoe je orde in de chaos kunt scheppen.

Houd de toekomst in gedachten tijdens het ontwerpen

Houd rekening met toekomstige behoeften! Als je tijdens een badkamer make-over goed inspeelt op jouw toekomstige behoeften, kan je ervoor zorgen dat jij en jouw dierbaren jarenlang op hun plaats kunnen blijven, wat de toekomst ook brengt. Traditionele badkamerontwerpen kunnen een ernstig gevaar vormen voor iemand met fysieke beperkingen. Overweeg om de toegankelijkheid in jouw nieuwe badkamer te vergroten door vanaf het begin een inloopdouche, toilet en verbeterde verlichting te installeren. Ouder worden is onvermijdelijk voor jezelf en degenen van wie je houdt, maar het huis verlaten waarin jij jouw leven hebt opgebouwd, hoeft dat niet te zijn.

Kleine details maken het plaatje compleet

Overweeg bij het starten van een badkamer make-over de badkamerafwerking en badkamermeubel om de toon te zetten voor een luxe en glamoureuze esthetiek. Kies eerst drie tegels die elkaar mooi aanvullen; één voor de vloer, de hoofdruimte en de douchewanden. Kies vervolgens een meubel om mooi tegen de nieuwe achtergrond te plaatsen.

Soms heeft de kleinste update een grote impact op de algehele esthetiek van de badkamer. Overweeg om de kleur van je handdoeken te veranderen voor een frisse nieuwe look. Witte handdoeken creëren een serene en spa-achtige omgeving. Donkerdere neutrale kleuren, zoals antracietgrijs, zijn trendy en geven een high-end gevoel en een vleugje glamour. Als je een vleugje kleur wilt toevoegen, maar niet de langdurige verbintenis van verf of tegels wilt, zijn felgekleurde handdoeken je nieuwe beste vriend.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen