pinterest
D-neo stijlvol en betaalbaar

D-neo stijlvol en betaalbaar

Met de nieuwe serie D-neo kan elke badkamer individueel worden vormgegeven met hoogwaardig keramiek, meubels en een breed scala aan ligbaden en het bijpassend kranenassortiment. De serie is geschikt voor iedere badkamer. Klein, groot, voor elke dag, elke levensstijl en alle facetten van het leven. In de serie is gebruik gemaakt van 4 stijlen: Boho, Pop, Monochrome en Minimal. Welke stijl je ook kiest, in deze serie vind je zeker een passende badkamer.

Afbeelding

De diversiteit van D-Neo presenteert zich van wastafels, meubels en inbouwwastafels tot fonteintjes en opzetwaskommen. De opstaande rand van de wastafels zorgt voor een hoge herkenningswaarde. Asymmetrische oplossingen gecombineerd met bijpassende onderkasten worden een blikvanger door de open schappen. De wastafels zijn ovaal of rond verkrijgbaar en onderstrepen zo de designdiversiteit van D-Neo.

Hygiene op het kleinste kamertje

Afbeelding

De toiletten zijn uitgerust met Duravit Rimless®-technologie, optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur en bereiken perfecte spoelresultaten met slechts 4,5 l. Er is ook een bijpassend bidet uit de D-Neo-serie.

Nieuw ‘HygieneFlush’ spoelsysteem 

Deze nieuwe technologie, ontwikkeld door Duravit, combineert de roterende spoeling met de open Duravit Rimless spoelrandtechnologie. Het voorste gedeelte wordt altijd perfect gereinigd via een stroomopwaartse opening, ongewenst spatten is niet langer een probleem. Voor nog meer hygiëne zijn alle nieuwe HygieneFlush-toiletten standaard uitgerust met het beproefde HygieneGlaze keramische glazuur. HygieneGlaze bereikt een voorheen onbereikbaar niveau van remming van bacteriële vermenigvuldiging: ongeveer 90% wordt na slechts zes uur gedood en ongeveer 99,9% (bijvoorbeeld E. coli-bacteriën) wordt na 24 uur gedood.

Bad als eyecatcher voor iedere badkamer

Afbeelding

Een hoogtepunt in dit prijssegment is het vrijstaande ligbad van DuraSolid® met een fluweelzachte look en feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom. Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon voor kleine badkamers.

Daarnaast zijn er inbouwbaden van sanitair acryl met schuin aflopende rug verkrijgbaar in vijf maten. De inbouwbaden zijn ook verkrijgbaar als whirl-uitvoering voor een bijzondere feel-good ervaring. Zes platte water-air jets op de zijwand zorgen voor een rustgevend massage-effect.

Kranen met FreshStart functie
Afbeelding 
De kranen overtuigen door hun rechtlijnige, geometrische design. De karakteristiek smalle, verticaal geplaatste handgreep loopt door de hele serie. Voor het eerst zijn er ook wastafelmengkranen met FreshStart-functie verkrijgbaar. In eerste instantie stroomt alleen koud water in de middelste stand. Pas wanneer je de hendel bewust naar links beweegt, wordt heet water toegevoegd. Het energie-intensieve gebruik van warm water is daarom alleen beperkt tot wanneer het nodig is.

Meer weten? Download hier gratis het inspirerende badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen