pinterest
3 verschillende soorten speciale baden

3 verschillende soorten speciale baden

Niet iedere badkamer heeft een bad, maar als dit wél het geval is, is dit meestal een standaard bad. Laten we het nu eens niet hebben over iets standaards, maar over speciale baden. Van bubbelbaden tot een vrijstaand bad en baden in speciale vormen, voor ieder wat wils en dit is allemaal verkrijgbaar bij Superbath.

Afbeelding

Vrijstaande baden

Er zijn veel merken die baden verkopen, zo ook Villeroy en Boch. Dit merk heeft een groot aanbod met verschillende soorten baden. Standaard rechthoekige baden, zeshoekige baden en zoals je op de onderstaande afbeelding kan zien, vrijstaande baden. Een vrijstaand bad geeft een luxe uitstraling aan jouw badkamer en het geeft ook de optimale kans om een vrijstaande kraan erbij te nemen. Dit ziet er super classy uit en het is ook makkelijk schoon te maken. Bovendien staat het mooi bij de badkamermeubels van Villeroy en Boch.

Afbeelding

Whirlpool

Een tweede variant van een standaard bad is een whirlpool. Een whirlpool is het perfecte bad om te kunnen ontspannen na een zware dag. Je kunt kiezen voor een ronde whirlpool, waardoor het eigenlijk een jacuzzi wordt, maar je hebt ook varianten waarbij er jets in een rechthoekig bad zijn geïnstalleerd. Ook heb je bij sommige whirlpools de mogelijkheid om ledverlichting toe te voegen. Je kunt kiezen voor normale verlichting en voor verlichting met kleur. Bovendien heb je een kraan nodig, je kunt kiezen voor een thermostaatkraan als je whirlpool tegen een wand aanstaat of voor een vrijstaande kraan als je whirlpool vrijstaand is.

Afbeelding

Speciale vormen

De meeste badkamers zijn niet megagroot, daardoor is het ook vaak niet mogelijk om een vrijstaand bad te nemen. Als je wel een grote badkamer hebt, kan je daar wel voor kiezen en hier heb je ook genoeg keuze in. Op de onderstaande afbeelding zie je een bad in de vorm van een driehoek. Het geeft een uitzonderlijke sfeer aan de badkamer en het is een echte eyecatcher. Door het ontwerp van dit bad kan je genieten van een ultiem ontspanmoment.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen