Dit zijn de voordelen van houten jaloezieën

Voordelen van houten jaloezieën #raambekleding #ramen #badkamer #jaloezieen

Als het gaat om raamdecoratie dan zijn er tegenwoordig heel veel soorten waar je uit kan kiezen. Van vouwgordijnen tot aan rolgordijnen, lamellen en jaloezieën: er zijn heel veel mogelijkheden. Steeds vaker zien we houten jaloezieën terugkomen in woonruimten. Niet gek, want er zijn heel veel voordelen aan dit type raamdecoratie. In deze blog leggen we je precies uit wat de voordelen zijn.

Waarom kiezen voor houten jaloezieën?

Industrieel, modern of landelijk? Houten jaloezieën passen bij heel veel woonstijlen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en daardoor stralen ze één en al warmte uit. Het zijn echte sfeermakers voor in huis en bovendien regel je ook nog eens eenvoudig het lichtinval. Hoe fijn is dat?! 

Bepaal zelf de lichtinval

Het bepalen van de lichtinval is bij houten jaloezieën erg eenvoudig. Trek de jaloezieën omhoog waardoor het zonlicht volop naar binnen wordt gelaten of stel de jaloezieën zo in dat ze een klein beetje zonlicht doorlaten. Uiteraard is het ook mogelijk dat je de jaloezieën helemaal dicht draait waardoor er geen licht wordt doorgelaten. Je bepaalt het zelf!

Voor diverse ruimten

Een ander voordeel van houten jaloezieën is dat je ze kan toepassen in diverse ruimten. Van de woonkamer tot aan het kantoor en zelfs de slaapkamer: alles is mogelijk! Weet jij al waar je ze laat plaatsen?

Diverse afmetingen

Raamdecoratie. De voordelen van houten jaloezieën #raamdecoratie #raambekleding #jaloezieen #keuken

Wil je graag houten jaloezieën kopen? Het is belangrijk dat je weet wat de afmetingen zijn van het raam waar deze raamdecoratie wilt toepassen. Om er zeker van te zijn dat je kiest voor houten jaloezieën die perfect aansluiten, is het een aanrader om een specialist langs te laten komen om de ramen op te meten. Zo weet je zeker dat de maten kloppen en dat de houten jaloezieën straks naadloos aansluiten op het raam. Een partij die wij aanbevelen is Raamdecoratie.com. Neem eens een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden.

Laat je inspireren!

Heb je nou nog niet echt een goed beeld bij de houten jaloezieën? Neem een kijkje op Pinterest of blader eens door een woonmagazine. Laat je inspireren en bepaal of houten jaloezieën daadwerkelijk passen bij jouw stijl en smaak.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief