Strakke design douchevloeren van Hidrobox

Douchen op een douchevloer is hygiënischer en veiliger dan douchen op een tegelvloer.  Hygiënischer omdat bacteriën die vuiligheid en schimmels veroorzaken zich makkelijk op tegelvoegen vastzetten. Bovendien zijn tegelvoegen lastig schoon te maken en zorgen tegels in combinatie met zeepresten soms voor pijnlijke valpartijen. Verder heeft een douchevloer geen last van lekkende afvoergoten en is het niet nodig om een waterafschot aan te brengen in de tegelvloer aangezien het afschot al in de douchevloer is verwerkt.

Inloopdouche

De Hidrobox-collectie van Dekker Zevenhuizen bestaat onder andere uit hoogwaardige, design douchevloeren die gemaakt zijn van het eigentijdse materialen Marmek® en Scene Solid Surface®. De douchevloeren zijn op maat gemaakte, gekleurde tegels met het benodigde afschot. Door de vele voordelen zijn de Hidrobox douchevloeren een beter alternatief voor de standaard douchevloer en met douchegoten. Omdat ze gelijk met de badkamervloer worden ingebouwd, kunt u nu ook zonder opstap van de voordelen van een douchevloer genieten. Door de strakke randafwerking van de Hidrobox douchevloeren wordt er een prachtige overgang met de badkamervloer gecreëerd. Daarom is deze douchevloer ook zeer geschikt voor de inloopdouche.

Vlakke douchevloer van solid surface - Hidrobox via dekker Zevenhuizen #badkamer

De Hidrobox Marmek douchevloeren zijn gemaakt van een materiaal bestaande uit mineralen die worden gemengd met kunstharsen en in een mal op maat gegoten tot een massieve waterdichte douchevloer. De toplaag wordt afgewerkt met een gelcoat die vervolgens op iedere gewenste kleur wordt gebracht. Marmek douchevloeren kunnen gelijk met de tegelvloer worden ingebouwd, het afschot zit al in de douchevloer verwerkt. Het voordeel? Lekkende afvoergoten behoren tot het verleden omdat er geen waterafschot aangebracht hoeft te worden, deze zit al in de douchevloer verwerkt.  Van de Marmek douchevloeren zijn drie verschillende modellen op maat beschikbaar.

Solid Surface met natuursteen-look

De Hidrobox Scene douchevloer is gemaakt van Solid Surface, een solide en natuurlijk materiaal dat is samengesteld uit mineralen die worden gemengd met organische polymeren. Het vloeibare materiaal wordt vervolgens gevormd in een mal. Het is een slijtvast en volledig naadloos product, eenvoudig te reinigen en bovendien volledig repareerbaar.  Typerend voor een Scene douchevloer is de natuursteentextuur waarmee het oppervlak van de vloer is afgewerkt. Hierdoor krijgt deze een stoere en natuurlijke uitstraling. Een Scene douchevloer is verkrijgbaar in vier populaire kleuren, waardoor deze altijd prachtig aansluit op de tint van uw badkamervloer en/of andere producten in uw badkamer. Van de Scene Solid Surface douchevloeren zijn zes verschillende modellen op maat beschikbaar.

Kijk op de website van Dekker Zevenhuizen voor meer informatie of vind hier een showroom bij u in de buurt

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen