pinterest
Living Ceramics badmeubel A71 | Intercodam

Living Ceramics badmeubel A71 | Intercodam

Dit wastafelmeubel A.71 van Living Ceramics geeft jouw badkamer een exclusieve uitstraling. Het oogt als een luxe dressoir, maar is voorzien van een dubbele, keramische wastafel. De opbergruimte in dit meubel zorgt ervoor dat de badkamer altijd netjes is.

De producten van Living Ceramics bieden je de mogelijkheid om jouw badkamer om te toveren tot een stijlvolle, elegante ruimte. De verschillende formaten en afwerkingen maken het mogelijk om volledig op maat gemaakte ontwerpen te creëren, zodat de badkamer volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen.

De A.71 collectie valt op door de aandacht voor detail. Het badmeubel combineert visuele aantrekkingskracht met een ontwerp dat snel en gemakkelijk te installeren is. Verkrijgbaar in twee formaten 240 cm of 120 cm, beide gebaseerd op hetzelfde ontwerp, zodat de A.71 ook in een kleinere ruimte past.

In de intercodam Toonzaal in Amsterdam, de Studio in Amstelveen & Showroom in Haarlem ben je van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken. Bij intercodam is alles mogelijk!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen