Collectie 6010 | Pelipal badmeubelen

Programma 6010 van Pelipal kenmerkt zich door een strak, elegant en tijdloos design. De strakke vormgeving van het badmeubel is een verrijking voor de moderne badkamer.

De houtlook Eiken Halifax zorgt voor een warme uitstraling in uw badkamer. Het bijzondere aan deze kleur is de Synchron-pore, dit geeft het badmeubel een voelbare houtstructuur en een natuurlijke houtlook.

Mat zwart is een tijdloze, neutrale kleur die toch veel impact heeft. Geef uw badkamer pit door te kiezen voor een zwart badkamermeubel. Het matte uiterlijk combineert perfect met een matte Krion-wastafel, voor een spannend contrast kunt u kiezen voor een glanzende mineraalmarmer wastafel.

Dit veelzijdige programma inspireert niet alleen met zijn strakke uiterlijk maar ook door de talrijke meubelvarianten. Wastafelonderkasten, halfhoge kasten, midikasten of hoge kasten met verschillende afmetingen passen zich optimaal aan uw badkamer. Daarbij komen spiegels en spiegelkasten in verschillende formaten die uw badkamer compleet maken.

Meer weten? Vraag hier informatie aan

Pelipal

Altijd een passende oplossing! Voor iedere badkamer en voor elk budget.

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen