pinterest
Zo krijgt jouw badkamer een luxe hotelsfeer

Zo krijgt jouw badkamer een luxe hotelsfeer

Als we op reis gaan kiezen we vaak een hotelkamer met een luxe badkamer, dit geeft je het ultieme vakantiegevoel. Maar waarom wachten tot de volgende reis? De badkamer wordt meerdere malen per dag gebruikt, in deze ruimte mag het even helemaal om jou en jouw persoonlijke verzorging gaan. Verwen jezelf dan ook in een badkamer die je iedere keer dat ultieme gevoel van wellness geeft. Met de tegels en badkamermeubelen van Living Ceramics transformeer je iedere badkamer tot een oase van rust en luxe.

Living Ceramics

Living Ceramics is niet zomaar een merk, het is een visie, een manier van leven die de wereld wil inspireren door unieke keramische oplossingen te bieden. De tegelcollecties zijn ontworpen met multifunctioneel design in gedachten, wat betekent dat ze niet alleen de laatste interieurtrends volgen, maar ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Een van de opvallende kenmerken van Living Ceramics is de tegeldikte. Door dezelfde dikte van de tegels zijn de verschillende collecties prachtig met elkaar te combineren. Bovendien zijn de natuurlijke kleuren en bijzondere texturen van de tegels uniek en passend bij iedere woonstijl. Een ander voordeel van deze luxe keramische tegels in de badkamer is dat ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.

FotoZo krijgt jouw badkamer een luxe hotelsfeer

Furniture Bathroom collectie

De exclusieve badkamermeubels van Living Ceramics maken jouw badkamerdroom af. De designmeubels sluiten naadloos aan op de tegelcollectie en samen vormen ze de perfecte ‘look and feel’. Je kan ze in verschillende formaten en uitvoeringen kopen, zodat ook een kleinere badkamer omgetoverd kan worden tot een luxe geheel.

FotoZo krijgt jouw badkamer een luxe hotelsfeer

Intercodam

Al sinds 1919 is Intercodam specialist in wand- en vloertegels. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de trendsetter in de wereld van tegels, sanitair en keukens. Met meer dan 100 jaar aan ervaring verkoopt Intercodam exclusieve en hoogwaardige collecties van tegels, sanitair en keukens. Het bedrijf staat voor professionele service en een persoonlijke aanpak. Bezoek één van hun showrooms en laat je inspireren bij het maken van unieke combinaties voor jouw hotel-chique badkamer thuis.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen