vtwonen tegels by Douglas & Jones

Mooimakers van Hollandse bodem

vtwonen tegels ook in de douche!

Een douchevloer die perfect matcht bij de tegels van je mooie badkamer; dat is de gloednieuwe XL Douchetegel van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Supermooi, heel handig en mét compleet drainsysteem erin verwerkt. De innovatieve oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer.

Rustieke betonlook

Bij de fraaie grootformaat douchetegel met drainsysteem is nu ook een nieuwe vtwonen tegelserie Mold. Een mooie, rustieke betonserie in dezelfde kleurnuances als de douchetegels. Zo kun je je hele badkamer in één kleur afwerken.

Nieuw voor de badkamer: vtwonen tegels by Douglas & Jones tot in de douche. Bijpassnede douchetegel Mol #vtwonen #badkamer #badkamervloer #douchevloer #badkamerinspiratie #vtwonen

De basis van de nieuwe tegelcollectie bestaat uit 4 natuurlijke kleuren met de kenmerkende eigenschappen van beton. De tegels zijn gemakkelijk schoon te maken, zeer duurzaam en hygiënisch.

De kras- en slijtvaste douchetegel is er in maat  XXL 135×90 en XL 90×90 cm en kunnen op maat worden aangepast als dat nodig is. De bijpassende tegelserie Mold is er voor de vloer én wand >> lees meer

Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan!

BROCHURE AANVRAGEN

vtwonen tegels by Douglas & Jones -
vtwonen tegels by Douglas & Jones

Informatie aanvragen bij vtwonen tegels by Douglas & Jones

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen