pinterest
Tegels voor je droombadkamer

Tegels voor je droombadkamer

Ze zijn verreweg het populairst, tegels in de badkamer. Ben jij klaar met een witte vloer en recht toe recht aan wanden en wil je wat kleur in aparte vormen? Designtegels.nl heeft van alles in het assortiment. Sommige tegels zijn zelfs een kunstwerk op zich. 

Hamam

FotoTegels voor je droombadkamer

Diverse lichte zandkleuren in verschillende maten maken je badkamer levendig en sereen. Net als in een hamam. De Zellige is een dunne tegel die wordt geleverd op matjes en is daarom makkelijk te plaatsen. Wil je de trends volgen, combineer deze zachte tegelkleuren dan met een donker badmeubel en gouden kranen.

FotoTegels voor je droombadkamer

Designtegels.nl heeft Zelliges in heel veel verschillende kleuren en vormen. Eerst kies je een kleur naar wens en vervolgens heb je de mogelijkheid om een vorm te kiezen. Door het grote aanbod aan vormen kun je echt iets leuks creëren.

Handgemaakt 

FotoTegels voor je droombadkamerPlatta’s zijn handgemaakte tegels uit Marokko. Ze worden uit klei gevormd, gedroogd in de zon en afgebakken in een authentieke olijfpit oven. Dit is een arbeidsintensief werkje dat elke tegel zijn eigen karakter geeft. Ze kunnen zowel als vloer- en wandtegels worden gebruikt, omdat Platta’s een harde toplaag hebben een eenvoudig in onderhoud zijn.

FotoTegels voor je droombadkamer

Op zoek naar meer tegelinspiratie voor jouw droombadkamer? De website Designtegels.nl staat boordevol inspiratiefoto’s voor elke badkamerstijl. Hier kan je heerlijk snuffelen naar de tegel die bij je past.

Lees hier ook: Badkamertegels die mooi combineren

Designtegels

Handgemaakte tegels uit alle windstreken

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen