Tegels voor je droombadkamer

Ze zijn verreweg het populairst, tegels in de badkamer. Ben jij klaar met een witte vloer en recht toe recht aan wanden en wil je wat kleur in aparte vormen? Designtegels.nl heeft van alles in het assortiment. Sommige tegels zijn zelfs een kunstwerk op zich. 

Hamam


Diverse lichte zandkleuren in verschillende maten maken je badkamer levendig en sereen. Net als in een hamam. De Zellige is een dunne tegel die wordt geleverd op matjes en is daarom makkelijk te plaatsen. Wil je de trends volgen, combineer deze zachte tegelkleuren dan met een donker badmeubel en gouden kranen.


Designtegels.nl heeft Zelliges in heel veel verschillende kleuren en vormen. Eerst kies je een kleur naar wens en vervolgens heb je de mogelijkheid om een vorm te kiezen. Door het grote aanbod aan vormen kun je echt iets leuks creëren.

Handgemaakt 

Platta’s zijn handgemaakte tegels uit Marokko. Ze worden uit klei gevormd, gedroogd in de zon en afgebakken in een authentieke olijfpit oven. Dit is een arbeidsintensief werkje dat elke tegel zijn eigen karakter geeft. Ze kunnen zowel als vloer- en wandtegels worden gebruikt, omdat Platta’s een harde toplaag hebben een eenvoudig in onderhoud zijn.


Op zoek naar meer tegelinspiratie voor jouw droombadkamer? De website Designtegels.nl staat boordevol inspiratiefoto’s voor elke badkamerstijl. Hier kan je heerlijk snuffelen naar de tegel die bij je past.

Lees hier ook: Badkamertegels die mooi combineren

Designtegels

Handgemaakte tegels uit alle windstreken

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen