pinterest
Sphinx tegels maken je badkamer bijzonder

Sphinx tegels maken je badkamer bijzonder

De natuur in huis halen blijft aantrekkelijk. Ook in de badkamer. Al eeuwenlang gebruiken we natuurlijke materialen om ruimtes sfeervol te maken. Sphinx heeft twee series ontwikkeld die lijken op marmer, maar onderhoudsvriendelijker zijn: de keramische collecties tegels Marbles en Terrazzo. In dit artikel lees je meer over deze mooie badkamertegels

FotoSphinx tegels maken je badkamer bijzonder

Luxe en comfort van de Marbles serie

De marmerlook staat symbool voor rijkdom en status. Dat vonden ze al in tijden van de oude Grieken en Romeinen. De keramische serie Marbles van Sphinx doet denken aan het type marmer dat erg populair was in die tijd. De huidige collectie is praktisch, onderhoudsvriendelijk en beter bestand tegen vuil en zuren dan echt marmer. En dat verhoogt het hedendaagse gevoel van luxe en comfort. 

FotoSphinx tegels maken je badkamer bijzonder

Toepassing 

De keramische Marbles tegels zijn geschikt voor zowel vloer als wand én zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming. Door een goede warmtegeleiding wordt er een optimaal rendement uit energie gehaald, wat weer comfortabel en kostenbesparend is. De serie Marbles is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is bestand tegen intensief gebruik. De tegels zijn verkrijgbaar in gangbare formaten in de kleuren wit, grijs en zwart. Daarnaast zit de populaire hexagon tegel ook in de collectie.

FotoSphinx tegels maken je badkamer bijzonder

Terrazzo collectie met de look van weleer

De Terrazzo tegels van Sphinx zijn vooral gebaseerd op terrassen van vroeger die waren voorzien van grotere kiezels. De look van deze keramische tegel is daarom onderscheidend en past in een tijdloos interieur. 

De traditionele ambachtelijke Terrazzo tegel komt oorspronkelijk uit Venetië en is ontstaan tijdens de bouw van kerken in de vijftiende-eeuw. Beton, kiezels, marmer en graniet werden in die tijd veelvuldig gebruikt. Het belopen van deze terrassen door de jaren heen zorgde voor een uniek gepolijste look. Door deze serie te combineren met moderne middelen kunnen oude tijden herleven met het comfort en luxe van nu.

FotoSphinx tegels maken je badkamer bijzonder

Toepassing

De serie Terrazzo is leverbaar in grijs en zwart in de gangbare maten. Doordat de serie Terrazzo van Sphinx keramisch en vorstbestendig is, is de tegel geschikt voor zowel binnen als buiten én is hij perfect te combineren met vloerverwarming. De tegels zijn ijzersterk en daardoor perfect voor commercieel gebruik en huishoudens met kinderen. 

Voor meer informatie, download de brochures of vraag informatie aan. Check ook Sphinx Tegels

Informatie aanvragen bij Sphinx Tegels

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen