Radiatoren voor een warme & stijlvolle badkamer

Radiatoren voor een warme & stijlvolle badkamer

Een stijlvolle, warme badkamer en de luxe weldaad van een warme handdoek; de hedendaagse designradiatoren zijn een echte eyecatcher in de badkamer en er is van alles op de markt. Laat je inspireren door ons overzichte van radiatoren.

Alles over radiatoren voor de badkamer

De tijd dat de badkamerradiator een storend element was dat onnodig veel ruimte vrat, ligt ver achter ons. Naast de bekende paneelradiatoren en opvallende designradiatoren zijn er ook nostalgische kolomradiatoren en klassieke modellen in een nieuw jasje. De zogenaamde aluminium handdoekendrogers hebben als voordeel dat je er badlinnen over kunt drogen. Ze zijn er bovendien in een groot scala aan vormen en modellen en in elke RAL-kleur, inclusief roestvrij staal en chroom. Hierdoor kan je de radiator als opvallende blikvanger laten fungeren of juist toon op toon in het interieur integreren. Niet voor niets is de handdoekendroger een veelgemaakte keuze.

Karakteristiek voor alle designradiatoren is dat je er vaak ook allerhande rekjes, houders en plankjes aan kunt bevestigen. Er zijn ook exemplaren die deels als spiegel kunnen fungeren en die je vrij in de ruimte kunt plaatsen, waardoor ze als ruimteverdeler kunnen dienen. De meeste radiatoren zijn in nieuwbouwsituaties heel gemakkelijk aan te sluiten op het centrale verwarmingscircuit. De elektrische variant is handig wanneer dit niet mogelijk is, zoals nogal eens het geval is bij een renovatie. Deze radiatoren plug je simpelweg in het stopcontact. Radiatoren van het modernere type zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. Het vermogen van de radiator moet natuurlijk op het formaat van de badkamer zijn afgestemd. Laat dit altijd door een expert berekenen, want behalve decoratief moet de radiator vooral comfortabel zijn. 

Voorbeelden van radiatoren

Het strakke ontwerp van radiator Tabeo van Kermi kenmerkt zich door vlakke- en platte verwarmingsbuizen, waarbij de geintegreerde handdoekbeugels hier volledig tot zijn recht komt. Deze radiator past perfect bij alle wooninrichtingsstijlen.

Het strakke ontwerp van deze Tabeo designradiator van Kermi kenmerkt zich door vierkante, vlakke en platte verwarmingsbuizen in horizontale richting. De handdoekbeugels zijn geïntegreerd in het ontwerp. Afhankelijk van het formaat kan je kiezen voor twee of drie handdoekbeugels met de opening aan de rechter- of linkerzijde. In een veelvoud aan kleuren

Kermi Fedon radiator voor de badkamer met handdoekbeugel

Fedon van Kermi is een vlak en strak ontworpen verticale designradiator. Met een groot accessoire-assortiment, zoals verlichting, een piegel, handdoekbeugel en handdoekhaak, in chroom, wit en glanszilver

De Flash radiator is een ultra moderne toepassing van een uitgekiende verwarming in de badkamer. Hoe smal en subtiel ook, er is ruimte voor uw badjas en handdoek in de vorm van functionele ophanghaken. De Flash van Laurens Designradiatoren is zowel in elektrische uitvoering als in CV verkrijgbaar.

De Flash radiator is een ultra moderne toepassing van een uitgekiende verwarming in de badkamer. Hoe smal en subtiel ook, er is ruimte voor je badjas en handdoek in de vorm van functionele ophanghaken. De Flash van Laurens Designradiatoren is zowel in elektrische uitvoering als in CV verkrijgbaar.

Elix design badkamerradiator via Laurens designradiatoren

Het gepolijste biesje in hoogglans chroom in de zijkant van de Elix designradiator geeft deze badkamerradiator een mooi accent. Deze designradiator van Laurens Radiator Studio oogt niet alleen elegant maar is ook zeer functioneel met zijn ruime uitsparingen.

Designradiator Boo van Laurens Radiatoren

De Boo badkamerradiator is een minimalistische designradiator met een zeer hoge afwerkingsgraad voor moderne badkamers en keukens, waar handdoeken eenvoudig maar in stijl kunnen drogen. Via Laurens Radiator Studio

Meer voorbeelden van radiatoren bekijken?

Neem voor meer voorbeelden van (design)radiatoren een kijkje bij product in beeld of bezoek eens onze inspiratie-borden op Pinterest. Via onze brochure-service kan je gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP