pinterest
Comma S. Wastafels waar je blij van wordt

Comma S. Wastafels waar je blij van wordt

De Comma wastafels van Marike® zijn een object in de badkamer waar je blij van wordt. De wastafel-collectie is onlangs door ontwerper Boudewijn Roest onder handen genomen en gemoderniseerd, waarna er meteen een lang tweepersoonsmodel én een fontein aan het eenpersoonsmodel werd toegevoegd. Elke ochtend, avond of wanneer je deze wastafels ook gebruikt, je wordt er blij van. Ze zijn gewoon heel erg leuk!

FotoComma S. Wastafels waar je blij van wordt

Comma wastafel voor 2 personen - Marike

Het kleine zusje van…

We kenden de mooie opbouw Comma wastafel al een tijdje, maar er ontbrak altijd een klein model voor bij het toilet in de collectie. Zeg maar het kleine zusje van de Comma 600 en 1100. En daar is hij (of eigenlijk zij!) nu eindelijk. Bekijk hieronder het nieuwe opbouw fonteintje en doe meteen inspiratie op voor een fijne metamorfose van je toiletruimte!

FotoComma S. Wastafels waar je blij van wordt

Comma S / Illusion spiegel - Marike

FotoComma S. Wastafels waar je blij van wordt

Comma S / Gravity spiegel - Marike

FotoComma S. Wastafels waar je blij van wordt

Comma S / Gravity spiegel / UP kastje - Marike

FotoComma S. Wastafels waar je blij van wordt

Comma S / UP kastje / Illusion spiegel - Marike

Davcht je nu: 'Loopt de lamp door die spiegel heen?' Of zie je toch een spiegelbeeld? Het speelse ontwerp van de te gekke spiegels van ontwerper Boudewijn Roest roept de vraag op of de lamp nu in de spiegel zit, of dat dit een illusie is. Niet voor niets heet deze spiegelcollectie Illusion.

FotoComma S. Wastafels waar je blij van wordt

Spiegel Illusion - Marike

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen