JEE-O Slimline: kleurrijke kranen voor een luxe badkamer

Mooie kranen zorgen voor een stijlvol en elegant element in je badkamer. Je creëert eenheid in het badkamerontwerp door voor de wastafel, het bad en de douche te kiezen voor kranen uit één serie. Bij sommige series zijn er eindeloze combinaties mogelijk, zoals bij de meest uitgebreide en kleurrijke badkamercollectie van het te gekke designmerk JEE-O, de Slimline serie.

Kleurrijk design voor elke badkamer

Het design van de Slimline serie geeft je veel vrijheid om je eigen badkamer in te richten. De serie heeft een subtiel en minimalistisch ontwerp, waardoor de kranen goed passen in elke badkamer. Je kunt de kranen combineren met stoere en robuuste items, maar ook met subtiele accessoires in een strakke design badkamer. 

De JEE-O Slimline serie bestaat uit een wanddouche, badvullers en wand- en opbouwkranen met een minimalistisch ontwerp in vier kleuren: gestructureerd zwart, brons, mat goud en geborsteld rvs; de kleuren zorgen voor een speels of opvallend effect in een moderne badkamer. We geven je kleurinspiratie voor jouw eigen designbadkamer.

Goud in je handen

De kleur mat goud is een warme tint die veel energie uitstraalt. Met de bijzondere kranen uit de Slimline serie heb je letterlijk goud in handen.


De kranen in een mat gouden finish geven de badkamer een luxe en tijdloze uitstraling en zorgen voor een rijk effect. Ze vormen de perfecte combinatie met marmer en wit, maar vullen ook prachtig natuurlijke tinten en zwart aan. Door het toevoegen van de kranen, realiseer je op eenvoudige manier een droombadkamer. 

Zwart een populaire keuze

Zwarte kranen in de badkamer zijn een populaire keuze onder interieurontwerpers. Deze kranen geven de badkamer een chique, moderne uitstraling en zijn een mooie aanvulling op een scala aan stijlen, van industrieel tot landelijk. 


De Slimline kranen hebben elegante zwarte lijnen en een onderscheidende textuur. Je voelt door de bijzondere finish dat je wat speciaals in handen hebt. De complete serie black beauty's bestaat uit een vrijstaande douche, vrijstaande badvuller, wanddouche, wand- en opbouwkranen, regendouches en wandmengkranen. 

Brons is makkelijk te combineren

Brons is dé interieurkleur van dit moment. Het past eigenlijk in alle interieurs, van klassiek tot modern en industrieel. Deze warme kleur kan als detail een heleboel doen in een ruimte. Het is eigenlijk een basiskleur die minder glimt dan goud en daarmee makkelijker te combineren is.


Bekijk hier meer mooie combinaties met bronzen kranen in de badkamer.

Tijdloos rvs

Van design wastafelkraan tot douchekraan tot luxe badkraan; de tijdloos geborstelde rvs kranen uit deze serie geven elke badkamer een stijlvolle uitstraling. In tegenstelling tot sommige andere kleuren, zullen rvs kranen nooit uit de mode raken. Hierdoor zijn zij een veilige keuze wanneer je de badkamer wil renoveren, want je weet zeker dat deze keuze nog jaren mee zal gaan.


Dat functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan, bewijst de nieuwe slimline elektronische wandwastafelkraan. Wil je meer weten over deze touchless kranen? Je leest het in dit artikel

Weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Download dan de brochure

jee-o.com

JEE-O

We energise your moments

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen