Je badkamer als luxe vakantiebestemming

De zomervakantie laat nog even op zich wachten, maar met de nieuwste kleuren van Aquanova haal je de rust en vakantiesferen alvast naar je badkamer. Warme bestemmingen en natuur zijn namelijk de inspiratie geweest voor de nieuwe kleuren: Salt, Truffle en Ash. Deze zijn onder andere doorgevoerd in de vertrouwde handdoeken en badmatten van de London serie. Maar ook bij andere bekende en nieuwe items zoals de leuke Otis opbergmanden vind je de kleuren terug.

Mixen

Gecombineerd zorgen de drie kleuren voor een aangename sfeer om in tot rust te komen. En laten we eerlijk zijn, dat is toch wat we willen in onze badkamer? Dat momentje in je dag om je terug te trekken en voor jezelf te zorgen. Je brengt je selfcare moment naar een hoger niveau met de juiste “look & feel” in je badkamer en Aquanova helpt hierbij een handje. Het merk zorgt ervoor dat de benodigdheden en aankleding in je badkamer eenvoudig op elkaar af te stemmen zijn. Zo combineren de nieuwe kleuren van de zomercollectie niet alleen perfect bij elkaar, maar ook bij al bekende kleuren zoals Camel en Forest. Hemp frist de boel lekker op en Dusty Pink maakt het geheel romantischer. Neem een kijkje in de webshop van Bath&Living om te ontdekken welke kleuren nog meer kunnen passen in jouw badkamer.


Matchen

Kleuren mixen is natuurlijk geen must. Voor de ultieme rustige uitstraling kies je alles in dezelfde kleur, wat ook eenvoudig te bereiken is met het assortiment van Aquanova. Hierboven zie je de London handdoek, Rena opbergmand, Mauro badmat en de nieuwe Marin badjas in de kleur Salt. Of je nu voor mixen of matchen kiest, mooie spullen van goede kwaliteit geven dat extra laagje luxe. En zo kom jij de komende maanden tot aan de zomer nog prima door in de vakantiebestemming die je creëert in je eigen huis.


Luxe

Over luxe gesproken: daar kan Italiaans marmer zeker een (natuur)steentje aan bijdragen. De badkameraccessoires van de nieuwe Porto serie zijn gemaakt van zwart natuursteen met een unieke bruine marmering. Je tandenborstelhouder, zeepschaaltje en toiletborstelhouder gemaakt van dezelfde natuursteen: hoe elegant! De Porto items zijn prachtig te combineren met badtextiel in de kleuren Ginger en Cinnamon. Ook zijn ze erg mooi met klassiek zwart, door de zwarte roestvrijstalen details. Je vindt de Porto serie en bijpassende accessoires in de webshop van Bath&Living.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen