Een badkamer geïnspireerd op de oude Grieken

Je eigen home spa. Iedereen kan die creëren en daar hoef je geen gigantische badkamer voor te hebben. Met de juiste accessoires kom je al een heel eind. Wil je er een klassieke ruimte van maken, die geïnspireerd is op de oude Grieken en Romeinen, dan heb je iets meer nodig. Let vooral op de materialen en het kleurgebruik. 

Marmer

Blomus accessoires

Bij een badkamer die in geïnspireerd op de oude Grieken en Romeinen denken we al snel aan de stoombaden die zijn bekleed met marmer. Daarom was marmer ook de eerste keuze van de Duitse ontwerpster Nina Thöming toen ze voor blomus een nieuwe serie moderne badkameraccessoires mocht ontwerpen. Deze nieuwe serie bevat een zeepbakje, een tandenborstelhouder, een kleine knop om je handdoek of washandje aan op te hangen en twee verschillende make-up spiegels.

Home spa

Blomus marmeren accessoires

De spiegeltjes uit de Lamura collectie bestaan uit een vrijstaand model en eentje die je aan de muur kunt bevestigen. Alle accessoires in deze serie zorgen voor een luxe aankleding van je badkamer. Eenvoud en zacht gekleurd marmer geven dit stijlvolle resultaat. Nu hoef je alleen nog maar te genieten.

Bekijk hier meer producten van Blomus voor de badkamer 

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen