LAUFEN

Swissnes, kwaliteit en design

Douche wc's van LAUFEN in vier kleuren

Nu de hygiënische eisen wereldwijd omhoog zijn gegaan, en de populariteit van de douche wc's is gestegen, biedt LAUFEN deze aan in vier verschillende kleuren. De voordelen van een douche wc zijn legio. Zo zorgen ze voor een fris en schoon gevoel en verminderen het gebruik van toiletpapier. 

Passende kleuren

LAUFEN heeft alles op elkaar afgestemd. Zo passen de matte trendkleuren van de douche wc's goed bij de andere solid surface producten, zoals hierboven bij de Cleanet Riva douche wc.

Glanzend wit

Ook bij de Cleanet Navia douche wc, verkrijgbaar in glanzend wit en mat wit, past een wasbak. Eenheid in de badkamer geeft rust en de vier kleuren zorgen ervoor dat je kunt kiezen voor mat of glanzend en voor zwart of wit.

Duurzaam


Naast het uitgebreide hygiëne programma zorgt LAUFEN ook dat het watersysteem met regelmatige intervallen thermisch tegen kalk wordt gereinigd. Dit draagt bij aan een langere levensduur van het product. De Cleanets bevatten een milieuvriendelijke Clean Coat (LCC), waarmee het keramiek voorzien is van een vuilafstotende laag. 

Meer weten over de producten van LAUFEN? Download hier de catalogus of vraag informatie aan. Bezoek ook de inspirerende website laufen.nl 

BROCHURE AANVRAGEN

Laufen catalogus -
Laufen catalogus

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen