pinterest
Douche wc's van LAUFEN in vier kleuren

Douche wc's van LAUFEN in vier kleuren

Nu de hygiënische eisen wereldwijd omhoog zijn gegaan, en de populariteit van de douche wc's is gestegen, biedt LAUFEN deze aan in vier verschillende kleuren. De voordelen van een douche wc zijn legio. Zo zorgen ze voor een fris en schoon gevoel en verminderen het gebruik van toiletpapier. 

Passende kleuren

FotoDouche wc's van LAUFEN in vier kleurenLAUFEN heeft alles op elkaar afgestemd. Zo passen de matte trendkleuren van de douche wc's goed bij de andere solid surface producten, zoals hierboven bij de Cleanet Riva douche wc.

Glanzend witFotoDouche wc's van LAUFEN in vier kleuren

Ook bij de Cleanet Navia douche wc, verkrijgbaar in glanzend wit en mat wit, past een wasbak. Eenheid in de badkamer geeft rust en de vier kleuren zorgen ervoor dat je kunt kiezen voor mat of glanzend en voor zwart of wit.

Duurzaam

FotoDouche wc's van LAUFEN in vier kleuren

Naast het uitgebreide hygiëne programma zorgt LAUFEN ook dat het watersysteem met regelmatige intervallen thermisch tegen kalk wordt gereinigd. Dit draagt bij aan een langere levensduur van het product. De Cleanets bevatten een milieuvriendelijke Clean Coat (LCC), waarmee het keramiek voorzien is van een vuilafstotende laag. 

Meer weten over de producten van LAUFEN? Download hier de catalogus of vraag informatie aan. Bezoek ook de inspirerende website laufen.nl 

LAUFEN

Swissnes, kwaliteit en design

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen